Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
mondjuk ennél is némi következetlenséget látok, de inkább nevezzük többfeladatúságnak. ... viszont a másik oldalról fixen ráforrasztott kimenetek, ráadásul mindkét oldalon. nomeg a sokféle monitorkimenet kihasználhatóságáról se vagyok a végletekig meggyőződve.
Techdemonak elmegy, aztan ugyis testre lesz szabva.
Szoktam linkelni a kulonbozo IEI alaplapjait, mivel o gyartja a kedvenc ipariPCink alaplapjait is, de a weblapjukon szereplo lapok max chipsetben, prociban, meretben egyeznek a gepben levovel, elvegre az ipariPC gyartoja teljesen atvarialtatta veluk, hogy a vevokorenek melyik csatik a fontosak, mik legyenek elol, mik hatul, mi legyen tuskesoron...
Volt mar olyanra is pelda, hogy a minigep elso szeriajarol lefelejtettek a parhuzamos portot (tuskesor helye sem volt rajta), igy mi nem tudtuk hasznalni, anyacegunk rajuk mordult, hogy venne kb. 1000 db-ot, ha lenne rajta parhuzamos, erre 1 honap mulva naluk ketyegett a masodik prototipus, attervezett alaplappal...
Ujabb 1 honap mulva mar az en asztalomra is jutott belole. (ehh, de szerettem 8.4" erintokepernyore felhasznaloi feluletet rajzolni...)
Szoval ez nem ugy mukodik, hogy akkor is ezt kapod, ha belegebedsz, akkor is, hanem akinel a love, az diktal...
-
nyunyu
félisten
mondjuk ennél is némi következetlenséget látok, de inkább nevezzük többfeladatúságnak. 4 soros port, sok helyre nagyon jól jöhet, mivel elég régi, bevált dolog.
Ipari PCkbe ez kell, nem a HDMI...
Embedded cuccok meg nem otthonra keszulnek, hanem az ipari felhasznaloknak.
Mittudomen, siman elfogy a 4 soros port, ha pl. egy latvanypeksegnek vinnek ki penztargepes rendszert.
COM1-re nyugtanyomtato, COM2-re digitalis merleg, COM3 az integralt erintokepernyo, COM4-re meg egy vonalkodolvaso...
Cifrazzam meg?(Ja, es akkor teljesen eloirasszeruen jartam el, a kotelezoen eloirt vevokijelzo a nyomtatora van dugva, nem kozvetlenul a gepre, pedig az utobbi eletszerubb lenne, mivel nem valna hasznalhatatlanna a rendszer kijelzo hibanal, mint ahogy az APEH eloirja...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest