Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz ngabor2 #3 üzenetére

mondjuk ennél is némi következetlenséget látok, de inkább nevezzük többfeladatúságnak. ... viszont a másik oldalról fixen ráforrasztott kimenetek, ráadásul mindkét oldalon. nomeg a sokféle monitorkimenet kihasználhatóságáról se vagyok a végletekig meggyőződve.

Techdemonak elmegy, aztan ugyis testre lesz szabva. :)

Szoktam linkelni a kulonbozo IEI alaplapjait, mivel o gyartja a kedvenc ipariPCink alaplapjait is, de a weblapjukon szereplo lapok max chipsetben, prociban, meretben egyeznek a gepben levovel, elvegre az ipariPC gyartoja teljesen atvarialtatta veluk, hogy a vevokorenek melyik csatik a fontosak, mik legyenek elol, mik hatul, mi legyen tuskesoron...

Volt mar olyanra is pelda, hogy a minigep elso szeriajarol lefelejtettek a parhuzamos portot (tuskesor helye sem volt rajta), igy mi nem tudtuk hasznalni, anyacegunk rajuk mordult, hogy venne kb. 1000 db-ot, ha lenne rajta parhuzamos, erre 1 honap mulva naluk ketyegett a masodik prototipus, attervezett alaplappal...

Ujabb 1 honap mulva mar az en asztalomra is jutott belole. (ehh, de szerettem 8.4" erintokepernyore felhasznaloi feluletet rajzolni...)

Szoval ez nem ugy mukodik, hogy akkor is ezt kapod, ha belegebedsz, akkor is, hanem akinel a love, az diktal...

Új hozzászólás Aktív témák