- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Kb. egy hónapon belül csak egy szakadásom volt (12.05.05-én reggel 06:09:17-kor, a szokásos beállított hajnal 4 órai 24 órás bontásom után 2 órával), s érdekes módon azóta jónak mutatkozik az UP SNRM-je is...
Csinálhattak akkor valamit manuálisan központilag, vagy valamit automatikusan állított a kp. a portomon, vagy csak most jó lett a router riportolása, vagy... -
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Noh, úgy néz ki, hogy az előző hibabejelentés és központi ellenőrzés óta (picit több, mint egy hete) nem volt szakadásom. Viszont az upstream SNRM a kicserélt ADSL routerrel is továbbra is ugyanúgy 0 és 1 dBm közöttinek mutatkozik.
Kérdésem az lenne, hogy az alább látható, kb. 12 óra alatt összejött hibák mennyire normálisak, s ez alapján vajon mennyire lehet pengeélen a leszakadás?
Mi lehet a magyarázata, hogy a mérés szerint az upstream SNRM rossz, ugyanakkor az upstream performance tökéletes, a jó 13-15dBm-ű downstreammel szemben?Köszi!
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Noh, a medem csere megtörtént. Azóta a kijelzett SNRM felfelé ugyanúgy ált. 0,0 és 0,8 dBm közötti, de volt egy érdekes, csatolt képes helyzet is. A különbség a két mérés között egy ADSL router restart, az-az pár perc.Már átcseréltem a falon kívüli kötődozból bejövő kábelben az ADSL routerhez menő vezeték párt is (kb. 3m-es szakasz) a másik párra, de nem változtatta az értékeket.
Egy ideig nézegetem majd a loggolását, s remélem nem lesznek suckadások.Elvileg akinek ugyanilyen 3210-es kütyüje van másik körzetben, szinte mindig 24 dBm körüli upstream-es értékeket mér.
Van egyéb 5let, ha a T szerint (központból nézve) jó a vonal? -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1229 üzenetére
Igen, így látom én is.
-
JEEMBO
aktív tag
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1224 üzenetére
Jah, csak az lehet nem megy a Samsungomon...
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Elnézést a félig off-ért, de a másik fele mégsem off.
Az utóbbi időben időnként, kb. naponta leszakad a modemem. Jeleztem a szolgáltatónak, ők a központból felhívtak, hogy állítólag bemérték és tök jó 20M-ásnak látják. Látták ugyan a DSL szinkron vesztéseket, de a hiba az én készülékemben kell legyen. Cseréljem ki.....
Van valami tippetek esetleg?
Alacsony lehet az upstream SNRM 0,1dBm értéke? Vagy hüleség a mérés?
Alább csatolom a modem méréseit.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Autós topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest