- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Meg van kozben a megoldas. Az 1.03 FW-t frissitettem vissza 1.01-re es onnan egybol jo lett.
Viszont nalam nem uzemel dchard FW-je.
Szepen felment azzal nem volt gond, viszont nem tudtam becsatlakozni a netre.
Pedig minden rendesen volt beallitva. (t-home) 1,32 annex B stb, viszont hiaba probalkoztam nem tudtam csatlakozni a netre, aztan az egyik adat frissitese kozben (ha jol emlekszem a dhcp kozben) szepen bekerul valami vegtelen ciklusba es csak azt irta ki, hogykerem varjon az adatok frissitese zajlik es 1 ora mulva sem tortent semmi. Onnantol hiaba zartam be a bongeszot es probaltam belepni az admin feluletre, meg csak az oldalt sem ertem el.Az is furcsa volt, hogy az ADSL/Wan oldalon hiaba kapcsoltam be az ADSL-t a kezdo oldalon off-nak irta es semmilyen adat nem is jelent meg az osszefoglalasban.
Mondjuk errol majd csinalok egy kepet is, csak most kenytelen voltam visszairni a gyari FW-t, mivel mashogy nem tudtam netet elerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest