Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssarosi

tag

válasz dchard #2906 üzenetére

Na rászántam magam a kábel cserére.
    A printer kábelt bennmaradt, megmozdítani sem tudtuk.
    Valószínűleg szappanoztuk amikor behúztuk és megszáradt, odatapadt a csőhöz és a többi kábelhez.
    Más útvonalon behúztam egy 10 m-es CAT6E SFTP kábelt.

Nagyobb változást vártam.

Printer kábeles mérés:

Csere CAT6E-re első mérés:

A vivők jobbak, 2 MHz környékén nincs akkora romlás, alatta nincsenek zavarások, a csillapítás is egyenletes lett, a becsült sebesség az első mérésnél kissebb!!!, majd újabb mérésnél nagyobb - na ezt nem nagyon értem.

Második mérés CAT6E-vel:

XDSLInfoval is 0,5-1 Mbit változás van 2 mérés között, pedig csak pár perc az eltérés a mérések között:

Először emeltessek sávszélességet - hogy mennyire becsül jól a program, vagy vágjak bele a VDSL2-be?
    Bár ez utóbbi a cél, csak a voip ne lenne.

• ssarosi

tag

válasz dchard #2906 üzenetére

Üdv Dchrard.

Bocs hogy nem keresem vissza a régi hozzászólást, amiben a két HGW beszerzéséről és reményeim szerint a 360R-T1 firmware-hoz hasonló jobb firmware írásáról volt szó (egy másik fórumban).

Kérdésem: mennyire aktuális a téma?

Kell e még speedport w724v és zte 931 VII v2.0.

Ha igen, akad e még rajtam kívül valaki aki ezt anyagilag támogatná?

Természetesen nem rád gondoltam, mert amennyi munkába kerül ez neked - a haszon élvezői meg mi vagyunk, mezei userek - még téged kellene dotálni hogy egyáltalán foglalkozol vele.

Bennem fel is merült ez a gondolat az általad írt és többek közt általam is használt firmwareval kapcsolatban.

1.) Akkor a kérdés: szerezzek ilyen HGW-ket?

2.) Ha némi pénzmagba kerül a leendő userek közül van e olyan önként jelentkező akivel osztozhatnék a beszerzés költségén - a várható eredmény érdekében?

Egy új ZTE ZXV10H201L már van, de szerintem ez a felejtős kategória.

Új hozzászólás Aktív témák