- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
A Bandwith Test modul benne van a MikroTik-ban és azzal max. 2-3 perc alatt dobja tuttira 100 TCP kapcsolattal és a random data legyen bekapcsolva csak ehhez kell egy szerver tehát egy másik gép ahová küldi ugyanilyen MikroTikkal.
Most a router nélkül próbáltam direktbe ilyenkor valami nagyobb torrent file amit kb. 1000-nél több peer van is kiakasztja de nem olyan hamar de ha jó nagy méretű olyan 10GB vagy nagyobb nem megy végig a letöltés.
Próbáltam már az összes ppp paraméterrel játszani LCP kiterjesztések letiltása de akkor sem jó.
Viszont érdekes hogy több helyről olvastam hogy általában 4. echo request fail után dob, viszont nálam az első után lecsatlakozik. Valahogy nem vágom már tényleg mi lehet mert a logban olyan minta a received echo request után bontja le a modem.
Több tucat féle eszköz variációval próbáltam de az a baj hogy így nem tudok mivel védekezni a szolgáltatónál mert olyan mintha a modem oldaláról bontaná. Nem tudom ezt hogy találták ki de nagyon ügyes így nem lehet anyázni.
Talán annyi megoldás volt régebben hogy a lehúzott TrendChippes TP-Link 8816A modemekkel valamit játszik az mss csomagokkal és ott nem dobálta csak annyira szarul kezelte a csomagokat hogy érzésre nem volt olyan jó.
A CfosSpeed is jó ha direktbe megyek fel legalábbis tavaly még jó volt mikor legutoljára belemélyedtem ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest