Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• apszi

őstag

válasz dchard #1603 üzenetére

Szia Dchard!

Rendben van, addig nem molesztálom őket míg áldásodat nem adod rá:). Az 5 megás csomagot meg valóban nem szeretném, legfőképp, hogy onnét indultam, miután nem akartak nekem 15 megás csomagot adni, mondván, hogy ez új belépőnek már ADSL-en nem adható, azok után, hogy 3 ügyfélszolgálatos is biztosított róla, még a szerződés megkötése előtt és közben is, hogy „persze, hogy lehet 15 megás netem ASDL-en keresztül, no problem” :W Szóval volt velük némi 2 hónapos küzdelmem mire ez összejött:). Még egy röpke kérdésem lenne a modemmel kapcsolatban, nehogy rosszat vegyek. Egy-két helyen ahol futólag néztem a T1-es megnevezés mellől hiányzik az „E” betű, és annak ellenére, hogy a modem fekete, azért nem teljesen úgy néz ki, mint az amit google haverom T1E-nek hív. Kérdés tehát, hogy létezik sima „T1”-es verzió is, és ha igen akkor az is jó, ha nem találok E jelölésűt, vagy ezek simán csak elírási különbségek? Illetve, használtban, ha találok jó áron, mennyire érdemes gondolkodni? Mennyire kritikus ezek élettartama? Válaszodat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák