Új hozzászólás Aktív témák
-
head1113
újonc
Mivel teljes bizonytalanság alakult ki itt D2-es hardware verzió ügyében vettem egy nagy levegőt és feltettem dchard v1.1-es firmware-ét a saját D2-es DSL-321B-mre (mivel van egy backup DSL-360R-em, bátrabb voltam). Mindent úgy csináltam ahogy dchard leírásában volt és minden úgy is történt ahogy az ott leírva volt, modem frissült, vártam egy 5 percet, aztán szépen be lehetett lépni rá a web-en. A leírásnak megfelelően felprogramoztam az ADSL-t újraindítottam és ment rögtön. Windows XP-vel csináltam, fix IP-t beállítva, router, firewall, és víruskergető nélkül és az egész előtt még kíváncsiságból megfrissítettem a modemet a német oldalon lévő 1.03-as firmware-el és erről update-eltem tovább a dchard féle v1.1-re. Most pedig tesztidőszak van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged