Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
ehj de csinos a narancs!!!ez szép!
-
Sz.Miki
őstag
A TZ18-ban ha jól látom nincs GPS modul tehát ebben is különbözik a 20-tól.
Mindenesetre kellemes darabok, de egyenlőre még nem cserélném a TZ10-em -
titán
16X optikai zoom. A panasonic megint ratapintott a lenyegre.
-
Integra
titán
ide a tz20-szal
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csinti73
csendes tag
Üdv, A TZ20 áráról van valami info? Elsőre nagyon tetszik!
-
Tibor_560sec
aktív tag
Nekem jelenleg egy TZ-5-m van .Ha cserélnék kompakt kategóriában gépet akkor csak ebből a vérvonalból választanék ....
-minden tartományban jól fókuszál
-gyönyörű képek
-remek minőség
-meg úgy nálam a tökéleteset súrolja , csak a menüje szerintem nem annyira logikus , de lehet csak nekemHajrá Panasonic
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
rumos14
nagyúr
Hi-Speed CCD, ez elgondolkodtat.
azt hittem, az FZ100-ba azért raktak CMOS szenzort, mert csak az alaklmas Full HD videó felbontásra. erre kiderül, hogy a CCD is. a CMOS szenzor viszont, ahogy elnézem az FZ100 képeit, normális állókép rögzítésre nem alkalmas -
sbazsi
veterán
egy kérdés: pl az FT3-as videófelvételi képminősége mennyire maradhat el egy pana hdc-hs9 kamerától?
Az egy 2008-as kamera, fejlődött-e annyit a technika, hogy hozza azt a minőséget? Vagy a szenzorméret-optika páros miatt nem is tud annyit fejlődni?
Van-e értelme esetleg ft3 mellé egy külön kamerának -
rumos14
nagyúr
nézd meg, melyik gépnek mekkora az optikája. elég beszédes a különbség. nyilván a nagyobb zoom is közrejátszik, de nem csak az. ez egyértelműen látszani fog a felvétel minőségén. a kamerád mikrofonja is jobb minőségben veszi fel a hangot mint a két lyukacska az FT3-on.
egy videókamerának jobb a fogása, értem ezalatt azt, hogy kényelmesebben tudod tartani felvétel közben, a kihajtható kijelző is igen hasznos.
a képminőség kapcsán azért arra már kiváncsi lennék, hogy egy komolyabb kompakt, ami tud full HD-t, pl. Pana FZ100, Canon SX1, esetleg eléri-e egy mai alap HD videókamera minőségét, pl. Pana HDC-SD60. -
VINIKOR
senior tag
Pana TZ-10-nek nagyon ronda a menüje. Pixeles karakterekből áll, mint a Teletex karakterei a TV-ben. Remélem ebben fejlődött a TZ20 és TZ18. A canon-nak sokkal szebb a menüje.
És az ára vajon honnan indul??????
A TZ20 és TZ18-ből nagyon örülnék egy tesztnek.
-
sz.9
tag
Sziasztok!
Nem tud senki infót, hogy mikortól lesz kapható Magyarországon?
Engem nagyon érdekelne és most állok gép vásárlás előtt.
Az ára szerintem 90e körül lesz, év végére olyan 70-75 körülbelül.....Az a baaaj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest