- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Honnan tudod hogy a Turing 3 éve megtervezett RT képessége az idősebb? Mi van ha legalább azóta tervezik az RDNA-hoz is? Egy ilyet nem lehet összetákolni csak úgy. Én inkább azt mondanám az RT képesség a piacon a Turing óta van jelen.
"az Nvidia hardveres megoldásához hasonló a konzolokban kialakított célhardveres gyorsítás , együtt dolgoztak a Dx 12 U megalkotásán, sok mindent onnan vettek át."
Ez nem teljesen egyértelmű: ki dolgozott együtt kivel? MS a DX12 U kialakításánál vette figyelembe az NV RT megoldását és azt vitték tovább konzol oldalra a boxoknál?
-
Raysen623
addikt
Köszönöm a két cikket, el fogom olvasni. RT ügyben a konzolgyártók adják meg a lényegi startot AMD részéről. Nem tartom kizártnak hogy már létezik náluk is az RT megoldás, de a nextgen-ig nem hozták ki a piacra PC oldalon. Szóval Sony és MS itt is a meghatározó aki a pénzt adja.
(#33) Kopi31415: "konkurencia előtt hozzák ki a saját (zárt) megoldásukat" - szerintem itt van az amit keresel. Lehet neked nem volt elég pontos a megfogalmazása.
A másik válaszodhoz: erről beszéltem, hogy senki nem tartja rossznak, legfeljebb kétfajta eltérő megoldást kell beépíteni a kódba a két gyártó kártyájához. Nem hiszem el hogy nem lehet közös keretrendszerre felépíteni ugyanazt a technológiát. b. szerint mondjuk lesz változás e téren. Az idő megválaszolja a kérdést itt is úgy vélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest