- Steam Deck
- eGPU tapasztalatok
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Oliverda #186 üzenetére
Nem ezt mondtam én is mester?
12-13k-ért vehetsz egy 2180-at vagy egy 4800-ast, kb ugyanazt tudják, tuningról most ne beszéljünk, mert a 2180 esélyes 3G-je messze nem annyit ér mint az x2 3G-je. A helyzet onnantól lesz érdekes, ha végleg kipontozódik a 2/4xxx széria, jelenlegi ára az 5200-nek 18k, pár hónap múlva reális a 15k, gondolom valamit te is hallottál már róla.
Én a gma3100-zal is játszok pár kedvenc játékot, de nem jelenti azt, hogy mindent vinne 1280 fullon, ahogy nem is visz a 780g-vel egyetemben, vannak játékok amikre bőven jó a 780g, van amihoz bőven kevés..ha valakinek csak x adott játékhoz kell, akkor yoh.
Van aki azt se tudja mi az a TDP, a vásárlók nagy %-a ilyen, tényleg megérdemlik hogy az AMD érdekes dolgokat művel ilyen téren.
Na részemről off befejezve, legközelebb akkor veszek AMD-t, ha azonos órajelen legalább annyit tud mint az intel, tuningban is, és alá a lapot is megkapom annyiért mint intel alá azonos tudásút.
szerk:#187 VaniliásRönk : Kedves barátom, te anno úgy lehurrogtál engem, hogy azt mertem mondani, a 2140-esem kb annyit tud, mint a 4200-esem tudott, hát a fenti tesztet elnézve akkora marhaságot nem mondhattam
Nekem van összehasonlítási alapom, neked nincs, nem is lesz. Nézd már meg az oliverda által linkelt tesztet, játékoknál volt alegnagyobb elmaradása az E1200-nek az x2-höz képest, átlag 25%, na most, ha 500mhz-cel alacsonyabban járt, akkor képzeld már el őt is 2100mhz-en ember
Az x2k azonos órajelen dualceleronnal vannak pariban, csak a te kedvedért, ha ez 2500mhz az egyiknél, akkor a másiknál is ezt takarja, nem alapórajelekről beszéltem. A 2x512caches x2-ket azért mondtam, mert az a pár plusz % amit hoz atöbblet AMD-nél cacheben, tán épp arra elég, hogy mondjuk 3ghz-en ne verje már le egy lowcost intel proci az AMD nem is oly rég még csúcskategóriás 2 magos prociját, ami mellesleg kazán, és nagyon nem is lentebb rángatni. Na ez a loller
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam Deck
- eBay
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eGPU tapasztalatok
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest