Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz Raymond #232 üzenetére

"Akkor nezd meg meg egyszer az a roadmapet. A Nehalem magos CPU-k mellett ott a Q9xxx sorozat is meg 2009-ben is. Kozepkategoriaban ugyanugy ott lesz az E8xxx es E7xxx sorozat a Lynnfield mellett mint a Q9xxx Bloomfield mellett a bemutatas utanni elso 3 negyedevben, egyszeruen azon a reszen (2009Q2+) nincsenek reszletek a kepen."

Eleve csak 2 negyedévben látom jelölve, és ha megnézed az előző generációváltást, a Core2 bevezetése után a Preslerek és Cedar Millek 1-2 negyedévig voltak szerepben, az adott osztályban, aztán sűllyesztő.

"Ha az ertekuk esese alatt azt erted hogy olcsobbak lesznek akkor nem latom miert problema ez a vasarlo szempontjabol. Hosszu elet pedig addig van amig megy a gepben."

Azért, mert jellemzően mindenki váltani akar az új szereplőkre, és az akár nemrég megvásárolt konfig fillérekért lesz eladható (proci is, lap is, és eddig túl olcsónak nem nevezhető tuning DDR2 ram is).

"Nem ertem, en nem irtam semmit az S1160-rol..."

Na ja, te a s.1366-ról írtad, hogy az szerinted már "túl sok" desktopra. Erre írtam, hogy az 1160 egyértelműen kevés (akár a mai csúcskonfigokhoz képest is), tehát nagyon is lesz a s.1366-ra igény.

(És hogy inkább a s.1567 lehet túl sok -- bár ha 1366-on nem lesz 8-magos, akkor legalábbis renderelő v. videofeldolgozó munkaállomások formájában még ez is megtalálható lesz.)

(#233): "Az S939 ket evet sem elt meg mielott az AMD leolte az AM2 bevezetesevel."

Hmm, szóval az AMD leölte a régit az új bevezetésével, az Intel nem öli le. Mi ez a kettős mérce?

"2. Oszinten olyan 2180-rol meg nem olvastam amelyik nem ment volna 3Ghz-n (sot fesz emeles nelkul). Nem kell neki semmi komoly tuning, 333Mhz FSB-t marmelyik lap megcsinal."

Ha jól emlékszem, éppen ebben a topikban írta valaki korábban, hogy a lapjában nem ment annyit (akár milyen fesszel), és egy drágábban már igen.

Új hozzászólás Aktív témák