Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tian66
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én már közelebb vagyok az 50-hez mint a 40-hez és nekem se első nekifutásra lett élvezetes a játék.
Viszont hihetetlen mélység van benne amiért megérte újra nekifogni. ☺️
Törött perifériákról pedig én is be tudok számolni más játékok miatt 😂😂😂 -
- = Zk = -
félisten
én sokmindennek adok időt, mielőtt "ócsárolom"... lenézni sose fogom, csak elkönyvelem 35+ évesen már nem nekem valók az effélék...

persze, túl egyszerű se legyen, de túl idegesítő se...
egyetlen igazán nagy rage emlékem, az a Remember Me volt.... na ott kapott a bill sokmindent.... főleg cserét
-
Tian66
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Dark Souls 3 harcrendszere tökéletes, ha nem éreztél rá az nem a game hibája. Közel 800 órát tettem bele, nem a levegőbe beszélek.

Ettől még kidobhatod, de inkább adj neki időt. Meghálálja. -
Xaels
félisten
Szerintem fizukor elő is fogom rendelni a Wolfensteinnel együtt, ráadásul az előrendelők kapnak is pár bónuszt:
Pre-order and receive the following:
- Guaranteed VIP Preview Weekend access
- Three exclusive character armors
- A survival pack full of weapon crafting materials, medical supplies, and a temporary XP boost
- An exclusive themeA látványvilág miatt a témára kifejezetten kíváncsi vagyok. Van egy sajátságos atmoszférája és amiket mutogattak eddig is eléggé rendben voltak, nem tűnik nagyon bugosnak sem.
-
Xaels
félisten
PS Store-ban 12,5k az ára. Én követem őket és nem jelentkeztek olyan régen, május végén adtak ki egy 2 órás dev gameplay-t [link]
(#1) - = Zk = - lesznek benne olyan elemek mint a Souls játékokban és nem lehet majd ész nélkül darálni, de messze nem Soulsborne vagy Sekiro nehézségű leaz.
-
Jónak néz ki, most hallok róla először. örülök a hírnek, ki fogom próbálni.

-
- = Zk = -
félisten
ha olyan "remekbeszabott" lesz a harcrendszere, mint a DarkSouls-ban vagy a Sekiro-ban, akkor részemről jobb kézzel bal váll fölött fogom kib@szni a kukába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest