Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
Hát igen, sajnos nem szabad már semmit előrendelni, mert kitudja milyen a PC-s port... én is megvárom a steames értékeléseket, remélem lesz oldal aki tesztet is ír róla. De a kiadás maga pazar!
-
Ger_man
senior tag
Én is nagyon vártam a játékot, lévén imádom az Alan Wake-t.
Elég megosztó a játék, de egy ilyen boxos verziónak azért nehéz ellenállni (én imádom az ilyet
):
Szerintem sokan nem vették meg PC-re, köztük én sem mert annyi rosszat lehetett hallani róla, persze most is megvárom az első értékeléseket, de ha jó akkor ezt a pakkot muszáj beszerezni.
-
Šolaire
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Mondjuk nem rohanok megvenni, megvárom az értékeléseket.
orichalchos: boxon olyan sok? -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, most nézem steames adatlapot, csak 68GB a játék? XO-n 100GB fölött van a videókkal, kíváncsi vagyok itt hogy oldották meg.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagy összegben nem fogadnék rá. Eleve nem voot akkora durranás, mint amekkorának szerették volna. Mint játék, elég hamar repetitívvé válik, kis idő után csak a sztori viszi a hátán az egészet. Aki igazán akarta, az már megvehette konzolra, vagy win10-re, szóval a potenciális piac nagy része már be lett kaszálva. Nem sok esélyt látok rá, hogy a "maradékra" költenének annyit, amennyit az első portoláskor kellett volna.
-
djculture
félisten
Kérdés a port minősége lesz mert a winstore-os verzió egy fosadék bughalmaz.
-
Šolaire
veterán
Végre. Be is zsákolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest