Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
válasz
toth_janika #14 üzenetére
Én osztozom toth_janika véleményén. szerintem teljesen korrekt. Sztorival nincs bajom, inkább hálózati játékra csinálták a cnc3-at. és ha kíváncsiak vagytok rá, igen is lehet rajta stratégiázni. ugyan csak jól. a másik. szerintetek mi az eredeti cnc? nekem az ugrik be amit 1996-ban toltunk p1-es gépeken és egyenként lehetett emberek tolni. nekem az, és meg kell mondjam, tw annak a tökéletes utódja. 1 cnc maradt ki az életemből, az a tiberian sun. nem ismerem, mert nem volt hozzá méltó gépem amikor megjelent.
azt viszom elismerem, hogy az EA games a "legbaromabb" játékgyártó... a Westwood studio legalább játékokat csinált, ez meg mind szaron animáció :S a játékélmény szempontjából minden csak részletkérdés, de ha 3 évig tolja az ember feltűnik neki ez+az
egyébként ami nem hasonlít az eredeti játékra, az a generals... én amikor azzal játszottam... inkább nem rontom el a kedveteket, örülök hogy van akinek tetszik, mert nekem nagyon nem
sajnos nem fedeztem fel benne semmi eredetit.
és igen a tw3 nagyszerű volt, csak már "régi". és a képekből és a videóból azt látom, a 4 méltó folytatás lesz. és remélem sokan szeretni fogják, akinek meg nem tetszik, az ne rontsa el az örömünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest