Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Üdv.
Elmondanám nekem mi a gondom ezzel. A stratégiai játékok fogalmát az olyan modern játékok mint a CoH vagy a Supreme Commander egészen újraértelmezték számomra. Erre az EA kiad egy ilyen játékot ami évekkel le van maradva, grafikában is játékmenetben is sztoriban is. Számomra az EA "álom" egy olyan Generals 2 lenne amiben a CoH -ból lenyúlnának sok hasznos dolgot amiket kiegészítenének egy jól megírt élőszereplős mozikkal tarkított sztorival, megtámogatva egy igen erős online rendszerrel. Lehetne ilyet csinálni csak sajnos az EA az utóbbi években egyre inkább profitorientált céggé vált, és ez a játékain nagyon is meglátszik. Aki játszott a két fentebb említett stratégiai játékkal az tudja, hogy milyen egy modern rts manapság. Természetes, hogy amikor itt van egy ilyen C&C4 amit majd 10 fölött fognak árulni (szemben a CoH 8-9 rugos kezdeti árával) akkor sok embernél kiborul a bili. Persze még sok idő van és valószínű sok minden fog változni de ez számomra is kevésnek tűnik és a hangulatot sem látom benne. Véleményem szerint párhuzam vonható az NFS széria és e között. Mindegyik új rész hoz egy erős közepes átlagot de színtelen szagtalan, egy sima tömegtermék ami ilyen erős marketing gépezet nélkül sehol nem lenne. Anno a Generals-al sikerült újítani kicsit elkanyarodni ami szerintem nagyon jót tett az rts-ek világának. Azóta pedig csak a tucatjátékok. Még egyszer leírom biztos, hogy még hegeszteni fogják ezt, de idáig nem sokkal több SZERINTEM mint a C&C 3. Mint független RTS kedvelőnek nekem ez nagyon nagyon kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Mini-ITX
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest