Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #16 üzenetére
az utolsó mondatára reflektáltam. lesz még több witcher játék, csak nem geraltnak fogják hívni benne a főszereplőt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MasterMark #13 üzenetére
Hitman 2-ben is lehetett, érdekes is volt, TPS-ben az jobb volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MasterMark #11 üzenetére
Na ezek elnevezésével mindig bajban voltam, nem is sok ilyen játékkal játszottam, főként csak FPS-sel. Hitman 2 volt, ami más nézet, TPS. Meg nemrég a Remember Me, de jó volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
MasterMark #9 üzenetére
Érdekes akkor, én sima külső nézetre gondoltam, de akkor nem. Köszönöm az infót
-
MasterMark
titán
Remek. Remélem újabb jó játékra készülnek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A Cyberpunk 2077 FPS lesz? Vagy tudni róla valamit? A trailert láttam, nagyon jó hangulatot vetített előre.
-
Kalamona1
tag
Nah ha értenék ilyen szinten a programozáshoz/számítógépes grafikához vagy bármihez ami ide kellhet akkor hozzájuk szívesen mennék dolgozni. Nagyon jóó a játékokhoz való hozzáállásuk, örülök hogy nem facsarnak ki mindent a witcher ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest