Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Hát igen, durván odatette magát a Canon ezzel a kompakttal, de azért igazi telitalálat akkor lett volna ha beépített EVF-et is kap. Ez így kicsit olyan egyik szemem sír a másik nevet.
Mert hát a legnagyobb előnye ennek a cuccnak a mérete, de ha kell az EVF akkor azzal együtt már se nem kicsi, se nem jó árú. -
b.vr
őstag
sajna ezek mindig borzalmas drágák a csúcskompaktokhoz (én az RX-100 mkII-nél néztem hogy szinte összemérhető az alapgéppel, 620 usd vs. 450... Mondjuk annak a gépnek alapvető lényege hogy nagyon pici, viszont ebbből a canonból vagy valamelyik utódot, vagy akár egy leendő konkurenst csak kihoznak majd beépített EVF-fel, az sem baj ha kicsit nagyobb. Bár talán közel ekkorában is meg lehetne oldani)
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
k1csi
senior tag
-
k1csi
senior tag
Nem mFT helyett tervezek ilyen kompaktot venni, hanem mellé...
Ennek ellenére biztos lenne olyan alkalom amikor, amikor csak a kompakt jönne velem, mint most van olyan, hogy az mFT jön velem és nem a DSLR.Tin_Shield
Nem értetted (jó én sem tettem oda szmájlit), nem baj. Nyilván nem fogja (nem tudja) egy kompakt a teljes mFT rendszert lefedni. Ha egy hete egy ilyen obi jelent volna meg a m43rumorson mindenki ide meg oda lett volna. Most meg, ó de gyorsan esik a fényerő... Nekem a mércével volt a bajom, hirtelen másak lettek az elvárások ezzel a kompakttal szemben...Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/
-
k1csi
senior tag
Melyik mFT zoom is az amelyik 85mm eq-nál hozza az f/3.9-et? Ja tudom a Pana 35-100 amelyikből eddig lehet egy darabot sem adtak el nálunk...
Persze el lehet kezdeni hasonlítgatni fixekkel is. Kompakt vs. mFT fix.Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/
-
lenan
aktív tag
-
HÁZIGAZDA
hát, nehéz menet lesz akkor neked, attól tartok, könnyen lehet, hogy valamelyik pont nem teljesül
azt én is néztem az általad linkelt videón, hogy jól kinyúlik az obi, ugyanez volt az első gondolatom, hogy na, ez az, hátha...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
ati3x
senior tag
És ugye azt se felejtsök már el, hogy a oly 12-50 időjárásálló.. Ezért is ekkora, mert ugye a lencsék a "csövön" belül mozognak.. És biza az omd-5-el együtt frankó lehet az időjárás állóság! Persze nagy.. De az új 14-42-es pankaka meg pici.. nem is kicsit.. Kb mint a 12-32.. Csodálkoznék, hogy az oly/panánál nem kezdtek volna lázas objektív reszelésbe ez utén a kanyon után.. A mérce magasan van, De pl a gm1-el megugorható Hát a fényerőben fel van adva a lesson... Szal remélem érdekes utózöngéi lesznek ennek a gépnek.. Max, olcsón tudok venni obikat az Em5-höz.. (elvileg most jön ingyé a 45/1.8 ) jövóben 25/1.8, vagy ha "letöri" a 25/1.4 árát az új 25-ös olz a használt piacon... Meg esetleg ez a 12-32.. És meg is va a rencerem.. Azaz, ha igy összeállnak a dolgok nem fog érdekelni ez a kanyon.. Mer pici zuuumra/nagylátóra ott lesz a 12-32, ha meg fényerős normál látószög/kistele kéne akkor meg az említett két obi..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik