Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Busterftw #20 üzenetére

az inteles jóskapistákon csupán jó volt röhögni :D (intelem van, HT-s)
    ki nem szarja le, hogy jóskapistának -5-10-20%-ot lassul-e a gépe? majd vesz másikat, kibírja, eddig is kibírta (én nem vettem, de ettől még fájt, hogy amiért fizettem, egyre lasabb - van aki csak besértődik a rossz hírek hozójára, nyilván az is egy út lehetett volna számomra is).

mit bokszoltak le a cégek az intellel?!

---

#22 Albus_D valszeg azért fájt, mert nekem kellett "megoldani" a "lehetetlent", miután tiltottuk a HT-t :P és neked is fáj, mert a bank mindig nyer, te meg szépen kifizeted a plusz szervert a hiteledben, a folyószámlavezetési díjban, a biztosításodban. nincs ingyen ebéd. (túúúdom, túúúdom, neked 0ft-os a számlád, tehát téged "nemérint" sehogyse :P hidd ezt.)

amdnél is voltak gondok, de pl mivel a chipsetmizériához helyi hozzáférés is kellett, így annyira nem aggódtunk, mai napig megy a "HT" is a gen2 epyceken :P (persze a frisebb inteleken is megy a ht, kérdés most mi lesz.... jön-e workaround vagy csak OFF lesz)

ill. kíváncsi leszek, mennyit lassulnak tőle az intelek. amd-nél tudtommal 10% körüli a bukta, ha valami I/O intenzív. szóval megint lesz baj :(

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák