- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Steam Deck
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Elvileg azt, de hát a Thinkpad is az üzleti kategóriát képviselte a Lenovonál, most meg... A Benq PD3200U-t is professzionálisként jellemezték, de az is "csak" 8+FRC. Hát ez ilyen lowend professzionális.
"A Benq PD3200U 10 bites"
Nem, 8+FRC. Ettől még szeretem, ár-érték arányban szerintem a legjobb.
-
tntmax
aktív tag
Én azt hittem a ProArt széria a professzionális kategóriát képviseli az Asus-nál.
Árat ugyan nem tudunk még, de ismerve az Asus-t biztos nem 250e környéke lesz.
Egyébként én is pont a Benq PD3200U-t szoktam alapul venni amit Ön is említett fentebbi hozzászólásban.szerk: A Benq PD3200U 10 bites.
-
tntmax
aktív tag
8 bit-es panel?!
Kösz, de kösz nem. -
Dr. Akula
félisten
Nem egy nagy etvasz, a PA sorozatban ennél sokkal jobb darabok vannak. Nem szar, hozza a kötelezőt, de ez csak egy tisztességes iparosmunka. A specifikációja alapján ez kb a sokéves Benq PD3200U. Az 32"-ben 250k HUF, ennél többet ez sem ér.
-
Ahogy az Asus árképzését ismerem aligha lesz felhasználó barát az árazása.
-
törölt tag
...Asus terméket pozícionál...
Nekem a 2000-res évek közepét juttattatja eszembe az a talp, hátulról megnézve az elegáns jelző épp nem illik rá. Fekete kábeleket majd rá lehet tekerni az ezüst színű rúdra, ezeknek jó van az úgy. Nesze minimál design...
Asusnál ez a "szint" lesz szerintem a csúcs-1 fokozattal lejjebb bepozícionált termék.
-
C64
őstag
Nem lett túlságosan PRO ez a Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Calman plecsnivel honorált, 4K-s újdonságok USB Type-C csatolóval és termérdek beállítási lehetőséggel próbálják meghódítani a színhűségre vágyó felhasználók szívét.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest