Hirdetés

Új ASUS monitorok kreatív profiknak

A Calman plecsnivel honorált, 4K-s újdonságok USB Type-C csatolóval és termérdek beállítási lehetőséggel próbálják meghódítani a színhűségre vágyó felhasználók szívét.

Az ASUS új, ProArt szériás, HDR10 és Adaptive Snyc támogatással felvértezett kijelzőkkel bővítette termékpalettáját, név szerint a PA279CV-vel és a PA329CV-vel. A két modell specifikációi megegyeznek, mindössze a képátlóban (27, illetve 32 hüvelyk) van eltérés közöttük; a páros pszeudó 10 bites (8 bit + FRC), 3840x2160 pixeles felbontású, 60 Hz-es (AU Optronics) IPS panelekkel érkezik, melyek 350 cd/m² maximális fénysűrűséggel, a szokásos 1000:1 statikus kontrasztaránnyal és 5 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgoznak.


[+]

Az sRGB, valamint Rec. 709 színterek lefedettsége egyaránt 100 százalékos, és △E < 2 kalibráció is jár a csomagokhoz. A színeket 6 tengely mentén variálhatjuk (R, G, B, C, M, Y), de 12 gyári ProArt előbeállítás és ötféle színhőmérsékletre vonatkozó konfiguráció is a rendelkezésünkre áll. Az ASUS QuickFit Virtual Scale funkció egy rácshálót vetít a képre, melynek segítségével 1:1 arányban ellenőrizhetjük, hogy a munkánk eredménye miképp fest majd nyomtatásban, de persze a hétköznapi PIP és PBP megléte úgyszintén biztosított.


[+]

Bemenetek tekintetében egy 1.2-es DisplayPortot, két HDMI 2.0 csatlakozót, továbbá egy 65 watt továbbítására képes, DisplayAlt módot tudó USB Type-C aljzatot kapunk, ám a tervezők egy négyportos USB 3.1 hubot (plusz egy 3,5 mm-es jacket) szintúgy hozzácsaptak az I/O részlegekhez.


[+]

A talpak emelhetők/süllyeszthetők, dönthetők és forgathatók, de a portré állást vagy a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpontot sem kell nélkülöznünk a repertoárból, míg szükségmegoldás gyanánt 2 wattos beépített hangszórók igyekeznek egy picivel vonzóbbá tenni az árcéduláktól egyelőre még mentes ajánlatokat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés