- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Sok mindentül függ, főleg a programoktól, utasításkészlet amivel rendelkezik a CPU. (Utóbbinál mindig is az Intelnél lesz az előny, mert azok sokkal többet supportálnak, mint az AMD)
Például videó konvertálásnál az Intel 6700HQ (mobil cpu) leverte a Ryzen 2700 (desktop cpu-t) úgy, hogy a desktop pc-ben még az ssd és a ram is gyorsabb, és ugyanaz a kernel verziószámú Ubuntu 18.04 csücsült.
Rávert 15 percet. -
Lacc
aktív tag
Visszavonva.
-
Lacc
aktív tag
Az APU-k főleg a Mobil APU-k egy technológiával hátrébb járnak. A Picasso APU nem Zen2, hanem ZEN+-ra épül! (Nem szabad hinni a számozásnak!)
Desktop APU vonalra, az AMD meg sosem hozz ki a felsőkategóriás egységet. Pedig fórumokon anno én is panaszkodtam, írtam is a Supportra - meg mondták felejtsem el - hogy miért nincs IGP legalább a 7-es Ryzen-be.
Én is munkára használom, de az IGP hiányát már nagyon érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest