Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Most viszem végig másodszorra. Sajnos Epicen nem volt benne cloud save. Megvettem Steamre is az összes DLC-vel, ami Epicen sosem akciós.
-
Televan74
nagyúr
De nem szeretem ezeket a játékokat. Agyatlanokat agyatlanul lövöldözni, akik az agyamra pályáznak. Nem az én világom. Még azokat a játékokat is kerülöm ahol belekerül a zombi mód, még ha az alapjáték tetszene is. Persze nem azt mondom hogy aki kedveli ezt a stílust az ne játsszon vele, biztos jó móka neki. Én bármelyik platformon kihagyom az ehhez hasonló játékokat.
Múltkor pár napig volt nálam egy Oledes Switch, nagyon faja cucc. Biztos élvezetes lesz rajta a zombi irtás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest