Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Szerintem jó kis széria, bár vannak hiányosságok minden téren. Számomra túl monoton az egész, de ha az embert beszippantja, nehéz letenni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
laceszgamer #36 üzenetére
Kár, hogy a nem fórumozó átlag játékos (vagyis a többség) azt se tudja, mi az a CD Projekt Red. Az EA is jól megél abból, amit csinál. Meg a CD Projekt kevés játékot csinál.
-
batman91
őstag
válasz
laceszgamer #36 üzenetére
Ez van sajnos, minden fejlesztő/kiadó egyre több bevételt akar minimális ráfordítással. Nézd csak meg a nagy AAA címeket, teljesen leépültek. Szinte semmi újat nem tudnak mutatni, cserébe egy csomó pénzt kérnek értük és még jól telibe is sz*rnak minket. Most már ott tartunk, hogy ezek a kisebb indie címek sokkal minőségibb, egyedibb játékélményt nyújtanak.
-
laceszgamer
addikt
Jó, arra tényleg rosszul emlékeztem
Viszont a lényeg tényleg ez lenne benne, egy normális gesztus néha szerintem hosszútávon kifizetődőbb mint a pillanatnyi kapzsiság.
Totálisan mellékes téma de ott a CD projekt Red a Witcher-el, szerintem azért attól független, hogy jó játékokat csináltak, azért az is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az emberek mára megkedvelték, hogy a játékaikhoz rengeteg kisebb-nagyobb bővítményt ingyen adtak, amiért mások elkértek volna 5-10 eurot simán.
-
Dilikutya
félisten
De a Bioshock 1-2 Remastered tényleg ingyen járt a tulajoknak. Metro valóban nem, Sleeping Dogs se, meg úgy általában csak kedvezmény szokott lenni. De pl. a Red Faction Guerilla Re-Mars-Tered is járt ingyen az eredeti tulajdonosainak. Amúgy az ilyen pár éves játékok remaster kiadásaiért pofátlanság az eredeti tulajdonosaitól pénzt kérni, annyira kevés változás van bennük.
-
batman91
őstag
válasz
laceszgamer #32 üzenetére
Metro Redux-ot soha nem adták oda ingyen, azt meg kellett venni. Csak kedvezményt kaptak az eredetit már birtokló emberek a megjelenéskor. Egyedül a sima 2033 volt ingyenes egy darabig.
-
laceszgamer
addikt
Hát azért volt már pár ilyenre példa, Metro Redux, Bioshock remasteredek, Skyrim Special Edition, csak amik így nagyobb nevek beugrottak, mind esetében aki megvette a régebbi kiadást valamikor kapta ingyen az új kiadást, a friss vásárlók meg értelemszerűen a felújítottat kapták meg.
-
GreatL
őstag
válasz
laceszgamer #30 üzenetére
Ingyenes is volt egyszer a V2, most még a remasteredet is adják oda ingyen? :S A ZAT-ot is újra meg kellett venni a ZA1-ZA2 tulajoknak.
-
laceszgamer
addikt
Én arra leszek kíváncsi, hogy akinek megvan a sima, vajon ingyen megkapják a remasteredet vagy fizetős lesz. Előbbire azért volt már példa pár, remélem követik ők is.
-
kikikirly
senior tag
Nazy Zombie Army:Én szerettem, kikapcsolódásnak tökéletes.Jó hogy van benne ballisztika,fegyverenként érezhetően eltérő pontosság,visszarúgás stb, elsőre elég nehezen tudtam lelőni a zombikat. 30 perc játék után ráállt a kezem,onnan már könnyen ment. Van benne annyi realizmus hogy ne legyen agyatlan shooter,VAN harcrendszer.Aztán az ember támaszthat magának kihívásokat, én törekedtem a minél kevesebb sebződésre ,ha valamit nagyon elcsesztem,pl bekerítettek a zombik, automatikusan reload Checkpoint,akkor is ha keresztül tudtam verekedni rajtuk.Öngyilkos kézigránátos zombikat is jó buli kilőni a horda közepén,viszi magával a többit.Sérülésmodellezésnél megcsinálták,kézigránátos zombi felrobban nem az összes zombit öli meg hatótávon belül,a szélén levőknek csak a karját/lábát viszi le, szép lassan kúsznak feléd.
-
batman91
őstag
-
mike1334
veterán
Na akkor csak kipróbálom game passban a 4-et, ha már "ingyen" van
-
GreatL
őstag
V2, 3, 4, ZAT jó, de minek remaster?
-
Cathulhu
addikt
Azt ertem, mikor 20-25 eves jatekokat remasterelnek, de egy 5-6 evest minek? (koltoi kerdes, tudom, hogy a penz, gyakorlatilag magasabb felbontasu texturak es esetleg reszletesebb modellek, gyakorlatilag ingyen megvan)
-
Fitzgerald
veterán
Ebben is tök hülye volt az AI ahogy az összes többiben, nemtom mért kell ebből remaster.
-
AMD Power
titán
Sniper Elite jöhet bármikor!
-
Dilikutya
félisten
válasz
sz.atesz89 #4 üzenetére
A V2 nem eleve az első rész remake-je?
-
juve600
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #9 üzenetére
+1
-
sz.atesz89
tag
Amúgy igazad van. Mi nyomtuk a V2-t nagyok sokat még klánmeccseket is PC-n. Viszont most h kinn a 4. rész azzal játszunk, ritkán vissza szoktunk menni közben V2-zni multiban. Meglepő h mennyivel jobb a 4. rész nincsen az hogy minden ki apró kőben fenn akad a karakter. Így közbe hogy visszamegyünk jó, de hosszan nem tudnám már játszani mert nagyon idegesítő. Ez nekem akkor nem tűnt fel de most már bosszantó.
-
remélem orvosolják benne a sok grafikai hibát meg beakadást meg ilyesmit, mert amúgy nagyon jó játék, csak ezeken feltoltam az agyam anno.
-
válasz
sz.atesz89 #4 üzenetére
Valóban. Amikor még nem egy arrogáns superheroval kellett rambózni, hanem tényleg számított, hol lapul az ember.
-
mike1334
veterán
Á most gondolkoztam rajta, hogy meg kellene venni xbox one-ra, de akkor várok (meg amúgy is, mert nem volt rá akció
)
-
juve600
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #4 üzenetére
jó lesz ez is
-
sz.atesz89
tag
Nem a V2-t kéne remasterelni hanem az első részt ami a sorozat legjobb része volt.
-
ProEvoFan
nagyúr
A legjobb része a sorozatnak.
-
juve600
nagyúr
királyság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest