Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Lehet, hogy kicsit fáradt voltam már tegnap, ill. lemaradt a smiley...

Csajszika: tényleg nem én vagyok... habár kíváncsivá tettél
bambano:
"Az X-et a /etc/init.d/gdm stop paranccsal kell leállítani és start-tal indul újra."Köszi, most megjegyeztem, hol kell korrekten leállítani, így sokkal jobb.
...ezentúl így is használom."Elbeszéltek egymás mellett. A driver és a firmware két különböző dolog."
Ez tiszta, utóbbit kell állandóan letöltenem, ha felteszem a rendszert.

"Csúnya lenne, ha a firmware nem lenne szabadon felhasználható a kártyával, mert anélkül nem működik a cucc."
Ez igaz. Az merült fel bennem egy pillanatra, hogy milyen módon jutok hozzá ehhez a firmware-hez. Ha a gyártó kiadja (és végülis mért ne adná ki), akkor minden ok.
Ha viszont pl. egy meglévő win driverbőr nyerem (ill. nyeri valaki) ki, az nem minősül visszafejtésnek? ...mert az talán már nem lenne legális...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi