Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem az usankában nem lenne nagy sikere, ha mondjuk a vietnámi háborút kellene lejátszani a másik szemszögből... vagy tálib harcosként kellene afganisztánban levadászni a "betolakodókat"... viszont érdekes koncepció lenne mindkettő, az is biztos
(és még lehetne 100 hasonló helyzetet is a másik szemszögből bemutatni) az éremnek 2 oldala van, de csomószor csak az egyiket mutatják... (szvsz. kicsit már unalmas tényleg, hogy "hős amerikai elitkatonák" bőrébe bújva kell rendet tenni 10féle sablonos helyzetben... ásítószmájli )
-
Ari18
őstag
Egy R6 Vegas 3-nak jobban örültem volna, de még mindig jobb ez, mint egy újabb Far Cry...
-
pilsner
aktív tag
szerettem a Tom Clancy-féle taktikat játékokat: R6 széria, Vegas, AW, mind jó volt, várom az új részt
-
Jander
senior tag
Csak legyenek német fegyverek, és ne csak arabokat kelljen ölni (vagy pont fordítva, lehessen arabbal amcsikat ölni), és akkor elfelejtem, hogy nem a beígért R6: Vegas 3-at csinálják, mert ugyanis azt trilógiának tervezték, és még nincs befejezve a sztori főszála.
-
Fortissimus
őstag
es meg iden megjelenik.
remelem azert nem csapjak ossze -
romero28
senior tag
várom szeretettel , taktikai fps jöhet amennyi csak van
-
Chosen
addikt
Micsoda roham. 2 nap alatt 2 játékot is bejelentenek PC-re. Ez túl sok lesz már, kéne valami exkluzív is.
-
Zoli1222
addikt
Ezt miért nem 3 évvel ezelőtt jelentették be?
De legalább lesz idén karácsonyra is egy jó lövöldözős játék. -
Fáraó
őstag
válasz
yakuza.tora #2 üzenetére
Felajánlok kb. 40 db régi CHIP és MPcM-t. Ingyen elvihető.
-
yakuza.tora
addikt
"...aki az új Ghost Recon sorozatra tippelt, az bizony nyert." - Mit nyertem?
-
Daczy
aktív tag
ez aztán tényleg nagyon nagy bejentés lett
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest