- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Meg lesz. De én még mindig ugyanott tartok... Miért az szív, aki becsületesen megveszi?
Valahogy én nem sok előnyt vélek felfedezni... Az oké, hogy nem kell mindig betenni a lemezt. Nade az, hogy neten tárolja az miért akkora szó?
Pl. egy Win-reinstall előtt akkora dolog lementeni azt a mentett állásos mappát??
Az, hogy külföldön, vagy éppen más gépén is tudok játszani, szintén nem győz meg. Ha külföldön vagyok, akkor nyilván nem hülyeségből. Nem azzal fogom tölteni ott az időmet, hogy AC2-t telepítsek, és azzal játszak, amit itthon bármikor tudok. (mellesleg ha már a telepítőt viszem, akkor miért ne tudnám vinni a mentett állásokat??)
Vendégségben szintén nem az lesz az első dolgom, hogy leüljek a gép elé, és AC2-zek (ha fel van nekik is téve!!).
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok ilyen maradi, de szerintem a dvd-checken kívül semmi haszna nincs... Csak hátránya...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest