Hirdetés
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ez így korrekt, és teljesen megértem, ha számodra nulla előnyt nyújt a kripto. Én más paraméterek alapján más véleményre jutottam. Képzeld el mindenkinek ugyanaz a nő kellene
Peace.@balzamon: Most a személyem ellen érveltél. Kérlek segíts definiálni akkor, hogy mit jelet az értékállóság, mert csak az jött ki a posztodból, hogy mennyire analfabéta vagyok ehhez az egész területhez. Én naívan azt hittem, hogy az értékállóságot meglévő adatokon alapuló modellekkel tudjuk összehasonlítani. Eléggé meg kell gyötörni a statisztikát, hogy pl a vásárlóerőt összehasonlítva néhány éves távon bármikor a múltban az jöjjön ki, hogy az EUR jobban tartotta az értékét, mint a BTC. Mit nem látok helyesen?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
...még a gagyi magyar rendszer is biztosít (ha jól rémlik) 30millióig arra az esetre, ha te pl a bivalybasznádi takarékszövetkezetben tartod a megtakarításod és az csődbe megy
kriptónál aztán lobogtathatod a wallet-ed, hogy tegnap az a coinod még tízmilliókat ért, de ma 20fillért se... maximum jól kiröhögnek mindenhol, hogy "ügyes voltál" 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Peace.