Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Monitor hiba topik
- Autóhifi
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Ize, gyk az ujabb ipadet elneveztek pronak, es tobb penzert adjak?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
twollah1976
őstag
A 9,7 hüvelyk nekem még mindig nagy.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiliman
tag
Szerintem eléggé korrekt lett. Ami szerintem probléma, hogy 200 felett lett a magyar ára, a másik, hogy kilóg a kamera. Személy szerint én tokban tartanám, de egy Ipadnél ez kevésbé egyértlemű sokaknál mint a telefonnál és ekkora méretnél könnyebb is megkarcolni a nagyobb súly miatt is, ha nincs tokban. Elég átláthatatlan a jelenlegi stratégia, vajon lesz e ipad air folytatás.. stb. Mert hosszú távon eléggé gáz lenne ha a 200+ kell költeni, akkor ha friss hardverű 9,7" akar az ember. Ha nagyobb eladást szeretnének, akkor muszáj lesz majd olcsóbb 9,7" is csinálni majd friss hardverrel, vagy marad mindig az előző modell olcsóbban. Na mindegy sok a kérdés, összeségében elég lehangoló volt a keynote, vártam a "one more thing"-et .
-
veterán
-
Auratech
őstag
Ram? Mekkora?
Auratech Field Recording
-
Gusztáv
addikt
Imádom ezeket az összehasonlításokat, hogy az iPad 2 -nél 40% kevésbé csillog a kijelző , kár hogy nem mondták el mennyive gyorsabb az eredeti iPad-nál. A hardver különben még mindig ütős, ahogy az ára is (és ugye még +Pencil meg billentyűzet).
Laci
-
lacy86
addikt
Nekem az Air2 boven eleg!
De szep peldany lett a " kis teso " is! -
prolad
addikt
Nem rossz,de megkérik rendesen az árát.
-
-
gergejly
aktív tag
Őrület.....És az IGP teljesítménye mennyivel nőtt az előző genhez képest? És a processzormagok teljesítménye hány %ot lépett előre? Hiányoznak az apple féle parasztvakítások
-
silmatauki
őstag
válasz pècsimunkás #13 üzenetére
Az jó hír. Akkor valszeg sokkal később kezd el lagelni a Safari, mint a Pro-n.
-
veterán
Két gondolat vív bennem ádáz küzdelmet:
1. Ez nagyon jó készülék
2. Ez nagyon drága készülékA kettő arányát azt gondolom, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megfelel-e számára, főleg, mielőtt bármely oldalon hevesen kiáll...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Csapoati
nagyúr
Jóságos isten, majd' 400 ropi a 128 gigás, LTE-s változat. Azt nem értem amúgy, hogy ez most az Air 2 utóda, vagy egyszerre fogják őket forgalmazni jó ideig, mint egy drágább és egy olcsóbb 9,7-es?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
B1T3
addikt
Csak az a kiálló kamera miért kellett. Telefonnál még megemésztem, de itt több, mint fura.
-
Zozzy94
tag
Ez a hardver is biztos nagyon időtálló lesz, árazáskor a toll megint jó vastagon fogott....kezdőár lehetett volna 200k, bár egy táblagépért még az is sok....a majd 400k-ról nem is beszélve
Viszont egészen hihetetlen, hogy itt is kitüremkedő kamera lett....grat
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
xmaas
őstag
Hat rohadt vastagon fogott az a ceruza , 130 ert megvesz az ember ugyan ilyen eros hardvert ,ugyan ezt a meretet , minosegi felepitest (Tab S2 ) persze ha nem "letszukseglet" az alma logo meg az rendszer .Mindeki dontse el ha meger ennyi plusz kiadast plane ha csak multimediara hasznalja az ember es nem "munkara"
-
pomorski
őstag
400k Értem, hogy időtálló, dehát ennyit nonszensz kiadni érte.
-
Tigerclaw
nagyúr
Túl drága. Ettől kezdve viszont nincs értelme külön Air-nek és Pro-nak. Kvázi mondhatták volna azt is, hogy ez az új Air.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
#Chris
tag
Egy tablet akkor pro, ha asztali OS van rajta. Lásd: Surface PRO. OSX nélkül ez számomra csak Air 3
-
CoDWaW07
őstag
Nem látom a stratégiát amit akar az Apple.
Vajon ez most az Air 2 leváltása, és nem lesz több iPad Air, vagy pedig a Pro-ból csináltak szándékosan egy kisebbet, függetlenül az Air szériáktól?Mert ha az utóbbi, akkor szerintem amilyen jól csinálta az Apple az iPhone SE-nél, annyira szabta el ezt az ekkora árcédulával, és nem ez fogja fellendíteni a tablet eladásokat.
Itthon kb 70 ezerrel lesz drágább, mint az iPad Air 2 a bemutatás előtti árához viszonyítva.●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Megane2000
aktív tag
Nekem nagyon bejön. Bár sajnálom hogy a kamera kiáll.
-
madgie
titán
válasz Tigerclaw #27 üzenetére
Tudom, hogy álmodkirálylány kategória, de szerintem az sem volna egy rossz út, ha a hackintosh a mostani, megtűrt, de nem üldözött státuszából előre lépne annyit, hogy mittudomén az alaplapgyártók kiadhatnának olyan lapot, ami után adott összeget fizetnek az almának és mehet rá az apple certified logo. Ezeknél nem kéne plist meg kext hekkeléssel foglalkozni, bedugnád az osx telepítő pendrive-ot és tisztán felmenne rá a rendszer.
-
arn
félisten
Egyszeru, azert a hwert, ami belekerult volna amugy is a kov airbe, tobb penzt elkerhetnek. Ill a kov airt majd kesobb megkapod levetett hwel, olcsobban, es orulhetsz, hogy milyen jol jartal (persze kevesebb ram meg toll, meg mittomen). Marketingben mindig zsenialisak voltak.
Az ipad eladasok amugy is csokkennek, probaljak kicsit felkavarni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Balint1408
aktív tag
Jól sikerült.
No de az ára.A térerő veled van!
-
arn
félisten
Es ki venne meg a szepen becsomagolt, ugyanazt a hwt 2x aron? Epp a swel kulonboztetik meg magukat, amugy csak egy klongyarto lenne.
Mongy nekem ha fizetnenek sem hasznalnek osxet, plane nem igyugy mukodo tort verziot. A mobilos hwek szimpatikusabbak, ill bejon a maces korites is, de annyit nem fizetnek erte.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Most is pár perc utánjárás olyan komponenseket venni, ahová pár kattintas felvarázsolni az osx-et, mégsem hisztizik látványosan az alma emiatt.
És amúgy az iAkármit megvenné ugyanúgy az, aki nem akar legózni. Miért, most jobb, hogy a hülye termékstrategiájuk miatt ott hagyja őket az, aki szeret naprakész hardverrel dolgozni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ennek konkrétan ki a célközönsége?
-
Auratech
őstag
Air 2 tulajdonosként (a megjelenés hónapjában vettem, Apple Store-ból) azt mondom, hogy az Apple-nek oda kellene figyelnie az egyre jobban használható x86-os win 10-et használó tabetekre, mert az a tulajdonság, hogy modernebb 4mag 4Gb ram, 64Gb háttértár, retina felbontás mellett a megszokott desktop alkalmazások tableten is hordozhatók, egyre csábítóbb alternatíva, akár olcsón is.
Ahogy a telefonok procijának erősödésével okoskészülékek jöhettek létre, úgy a desktop szintű teljesítmény elvárássá teszi, a desktopon is futó alkalmazások áttétel nélküli használatát. Ez jó irány a win10-ben, tableten.
Egy win 10-es tablet billentyűvel-egérrel pc-ként funkcionál és ha nem bénázzák el, egy passzív UL i5-tabletre inkább beruháznék újabb 200e pénzt, mint újabb ios tabletre. Az egyetlen érv az ios mellett, hogy a desktopot kiváltó alkalmazások (pld nekem az stúdiós Auria Pro - 50$), míg a pc-s tableten meg kell fizetni a több 100 vagy akár 1000$-t is azonos funkciógazdagságért, vagy lopsz, ami adott felelősségszint felett nem opció..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
-
Parallaxis
addikt
Miért, most jobb, hogy a hülye termékstrategiájuk miatt ott hagyja őket az, aki szeret naprakész hardverrel dolgozni?
Aki nem csak hobbinak tart géet, meg facebook-ra, annak fontos a stabilitás és nem fog hackintossal bohóckodni, mert az messze van attól a stabil hardvertől, amit az alma ad.
Két évig vacakoltam én is legózott vassal, de valami mindig problémás volt, pedig eleve úgy lett megépítve, hogy minden stimmeljen. Aki dolgozik is a gépével, annak nem éri meg az a pár ezer Ft különbség a vacakolást. -
Scrydhan
senior tag
válasz Parallaxis #42 üzenetére
Hát nem igazán tudom,mire kell ez a hw,tab s2 lehet h ehhez képest kispista de az is teljesen fluid,fogalmam sincs,minek ez. *staring at you,pixel c*
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
madgie
titán
válasz Parallaxis #44 üzenetére
Igen, jelenleg ott tartunk, hogy inkább átvált Windowsra. Az jobb? Nincs normális négymagos Mini évek óta, egy értelmes képmeretű i7-es iMac majdnem egymillió. OK, értem, hogy az retinaötká, de nem kéne ekkora réseket hagyni a termékpalettán.
Három éve OS X-et használok, de nem tudok értelmes árban továbblépni, így marad a PC. Nem fűlik a fogam hozzá, de nem hagytak választást.
-
alkatraz3000
senior tag
Ajajj ilyen ár mellett marad az air2. Megjelenés hetében vettem 150-ért...
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
arn
félisten
Akkor mi a gond? Hianyzik az apple matrica?
En is evek ota szemezek az 5k imacel, de ami alig lenne gyengebb, mint mostani harom eves pcm, vagy 3500-4000 eur lenne. Inkabb epitek olcsobbert majd egy 6 magos konfigot bika gpuval.
-
zuioch
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #40 üzenetére
Bárki, akinek ez kb 1 havi fizetés, és ismerek jópár ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Crypto Trade
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.