- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0rph3u$
csendes tag
Sziasztok!
Ezt lapot lehet valahol kapni kis hazánkban? Mert már jó ideje erre várok, de sehol nem találok.
-
Sanya
nagyúr
köszönöm a válaszokat, kedvet kaptam htpc építéshez
-
Sanya
nagyúr
ehhez kéne házat nézni
-
MongolZ
addikt
Akkor összefoglalom: nem kell a D-Sub, mivel öreg, gyenge, van már jobb, viszont elfér, ezért legyen rajta. Legyen rajta DVI is, mert hát monitorra is lehessen kötni, viszont HDMI is, ha már egyszer HTPC, de ugye DP-nek is helyet kéne már szorítani. USB 3.0 nagyon jó, minél több kell, viszont legyen rajta FireWire is. Thunderboltot ezek szerint kihagyhatjuk. LPT-t is kihagytuk...
Egyébként tényleg jól felszerelt, józan felépítésű lap, csak sajnos az ára is nagyon jól fogja ezt tükrözni...
-
.mf
veterán
Én is így sejtem... Már a most kaphatóak sem éppen olcsóságukról híresek, ezek pedig főleg nem lesznek azok.
Daa-raa: inkább fordítva, HDMI, mivel az kisebb, és abból lehet DVI-t is (DVI-hez még kell hang is HDMI-hez), valamint ha valaki HTPC-nek használná, akkor esélyesebb, hogy a DVI helyett a HDMI-t használja.
-
alvaro
senior tag
válasz
VaniliásRönk #15 üzenetére
Tuggyafene, most néztem a gyártó oldalát, és ott csak A8-ig írják a támogatott CPU-kat.
-
Mister_X
nagyúr
Ezt már nevezem!
Az árát olyan 30k-ra saccolom (a75), azon ég elfogadható is lenne. ITX, 1866-os DDR3, PCIe, minden vanTalán majd erre fogok váltani az esetleges Llano-król.
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem kellene még rá PCI és 6 db SATA és tuti vevő lennék..Így csak belépő szintű HTPC szerelhető..
-
TomiLi
addikt
Sokakat nem érint a probléma, de van egy szűk réteg aki nagyon örül az ilyen alaplap kialakításnak, elrendezésnek! CPU foglalatra gondolok elsősorban, ezeken a lapokon elfér egy batár hűtő is, dVGA mellett is!
Még egy nagy jó pont az A75-nek! A hdmi mellett nem d-sub kimenet van, hanem dvi!Asrock, és MSI nagy öngólt lött ezzel magának!
-
tvse1995
senior tag
Jó kis lapok, csak sajnos a zotac-et ismerve eléggé megkérik majd az árukat.
-
Patice
nagyúr
Na végre! Zotacot a népnek!
-
Hokoyumi
tag
ha az a75-el szerelt verzió 30k-n belül lesz még talán meg is éri
ha kapható lesz elgondolkozok rajta
kár hogy nincs a85-re épülő verzió -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
Támogatott a 100 wattos is csak legyen meg a hűtés rá.
-
McDog
aktív tag
Tökéletes
bár egy firewire portot még rakhattak volna rá gondolva azokra, akiknek régebbi kamerájuk van.
-
Prof
addikt
Na ez már döfi
-
VaniliásRönk
nagyúr
Gondolom 65W-od TDP-ig fogadnak APU-kat, de ezt nem artana a cikkben is megemliteni.
Egyebkent meg vegre, varjuk a tobbieket is szeretettel.
-
gyiku
nagyúr
zotac megint hozta a format.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Socket FM2 foglalatra épülő termékek a Mini-ITX-es szabványra szavaznak.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest