Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
Ez mi kerem szepen?
-
XuChi
addikt
Ez borzalmas
és nem a grafikára gondolok!!! Nagyon gagyik ezek a kalimpálások, kombók, támadások!
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #16 üzenetére
Platinumeknal ugy nez ki all mondas, hogy akinek csak kalapacs van a kezeben mindent szognek nez. Valahogy nagyon az eddigi jatekaik mintajara sikerult ezt faragni, meg a Bayonettas witch time is valamiert atkerult. A harcrendszer ettol fuggetlenul faszanak tunik es atompreciznek mint mindig, de nem hinnem en sem, hogy ezt Transformersnek kene hivni (mar az alapjan amennyit valoban ismerek rola)
#7 "Úgy csináltok mint aki még életében nem hallott a Hack and slash játékokról. Arra a stílusra ezek a dolgok jellemzőek."
Ez a jatek meg csak veletlenul sem reprezentativ az egesz mufajra nezve mint h&s. Max arra az - egyebkent eleg szuk - alhalmazra amit elkezdtel felsorolni, de meg ott is erosen vitathato (darksiders)
-
wolfman
veterán
-
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Ezért írtam, hogy tudom mire gondol. De akkor sem teljesen igaz. Igazából van nem igaz, vagy mindenkinek igaza van. Mert oké, hogy minden ered valahonnan. a Transformers Diaclone-ból Japánból. De még sem nevezhetjük Transformersnek mert nem az. Az a Marvel féle cucc. Ha nagyon becsületes vagyok akkor azért van lehet mégis kicsit nektek igazatok mert a Marvel a Takara Toys-szal közösen kezdte a Transformerst akik a Diaclone-t is csinálták ha jól tudom.
-
.LnB
titán
Úgy csináltok mint aki még életében nem hallott a Hack and slash játékokról. Arra a stílusra ezek a dolgok jellemzőek. Nem azt mondom, hogy jó. De nem ez a játék az egyetlen ilyen stílusú gamma..
Devil May Cry, Bayonetta, God of War, Dante's Infenro, Darksiders... -
Trevize1987
aktív tag
Hát ez a játék csak a rajzolásban (grafikában) nosztalgiafaktor. És igen, amikor először megláttam, nagyon tetszett, de minden videóval egyre gagyibbnak néz ki. Pedig én még a mai napig olvasom a TF képregényeket (jelenleg IDW-nél pihennek a jogok és nagyon fasza új történeteket írtak hozzá, minden rajongónak ajánlom).
Szóval ennek is kurva nagy csalódás lesz a vége. Michael Bay meg azt se tudja mi az a TF, előtte se tudta, utána se, miután legyártotta azokat a szar "filmeket".
-
Nekem a dínórobot megvan.
-
Prime110
aktív tag
Ajjaj, kicsit elkezdtem félni, pedig ez a játék aztán tényleg a nosztalgia-faktor csúcsa lehetne minden TF (nem a Bay-féle) rajongónak.
Aggályaim:
- Egy centi openworld és szabad döntésjog nem lesz benne, kizárólag előre letervezett pályákon mehet majd ez a csihi-puhi.
- Az Álcák kimaradnak mint választható frakció, pedig minden vágyam lenne Shockwave-el átalakulva űrágyúvá változva felrepülni, vagy Soundwave mellkasából kilőni lézercsőrt és a többi "kazettává" alakuló "mini-Álcát" irányítani. Hogy Starscream-et ne is említsem, mikor F-18-assá változik.
- Kedvenc Autobot karakterem kimarad, Ultramagnus, de nem látni Hot-Rod-ot sem, aki ugye a nagy mesefilmben Rodimus Prime néven vezeti majd az Autobotok seregét miután Galvatront kivágta az űrbe.
- Nem kérdezték meg a legnagyobb rajongókat, hogy mit látnának szívesen..., mert ez egyelőre egy Dragon Ball-játéknak tűnik, ami nem Bandai Namco fejlesztés...Ha DLC-ben is gondolkodnak ezeket remélem megfontolják. Nyilván az open world akkor sem megvalósítható, ha gyárilag nem arra építették.
-
Mappa
addikt
1 perc után epilepsziás roham... wtf ez
-
Sebestyen01
őstag
Ez most vicc? Mi lesz ez egész estés mangamozi?
Nekem nem jön be szerintem gagyi
-
Bad Pritt
félisten
Amikor a piros kocsival ráugrott a másik robot hátára és elkezdte pörögve masszírozni... hát ez nagyon nevetséges. Vagy inkább úgy mondom, hogy nagyon japán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- kraftxld: Untappd lista
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest