- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthur1
csendes tag
Valaki vett már ilyet és működik??? Mert én vettem de nekem nem ...
-
Gude
senior tag
Az ujjlenyomat már a múlté.Most már érrendszer azonosítás a nyerő
Viccet félretéve okos kis jószág és a cikk is jól sikerült.
-
vcsabika
tag
válasz
Irodaiharcos #6 üzenetére
Hát akkor mi értelme van?
-
^Clown
addikt
Érdekes cucc! Egy sebesség-teszttel azért még "adós" maradtál
-
lorenzen
aktív tag
"A kézikönyv szerint a maximális adatátviteli sebessége olvasáskor 10MB/sec, íráskor pedig 3MB/sec."
Ezen paraméterek alapján használhatatlanul lassú ez a jetflash. Kíváncsi vagyok mekkora sebességgel dolgozik a valóságban.Még egy tesztel kiegészíthetnéd az írást. Mennyire verhető át az ujjlenyomat olvasója. Láttam, talán a discovery csatornán, egyszerű módszerrel verték át a profi cuccot. (Szkennelt ujjlenyomat, grafikai programmal kijavítva. Papírra kinyomtatva és egy kicsit megnyálazva, elegendő volt a rendszer átverésére.)
-
VS461
tag
Köszi az írást
Ez a Windowsba való bejelentkezés érdekelne, mivel notit akarok venni. Gondolom, bekapcsoláskor / felébresztéskor benne kell lennie a cuccnak az egyik USB-ben. Lehet, buta kérdés, de... bejelentkezés után ki lehet venni belőle? Csak, hogy ne álljon ki egy ekkora (akármekkora) cucc
Meg az USB-portok korlátozott száma, ugye...
Köszi!
-
mexicanraven
senior tag
Nem tudom mennyire lehet megbízni hosszú távon egy ilyen külsőleg Kingston utánzat cuccban?!
-
luw2win
őstag
Azta, nagyon jó kis cucc, én is gondolkozom új pendriveba mert a régi 256megás már nagyon öreg, ezek a titkosítási funkciók meg nagyon hasznosak. Viszont kár hogy csak IE-t támogat az Autologin
Köszi az írást, hasznos volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest