- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
vargalex #6136 üzenetére
Először is szeretném megköszönni a türelmeteket, + a sok segítséget, hiszen ez a WDR4300 nem mai darab. + így is túl vagytok terhelve
Azon felül a frissebb eszközök felé kell fókuszálni.
--------
Jelentem működik! A vágott Suste féle FW kb 3 perc alatt felment, TFTP a szokásos módon, nem kellett semmin módosítani a tegnapi próbálkozásokhoz képest.
Miután felment a ledek rögtön másképpen kezdtek villogni. 192.168.0.1 webes admin
rögtön kipróbáltam egy rebootot , úgy ment ahogy kell, rögtön utána feltoltam rá a gyári legfrissebb verziót. Úgy frissített ahogy már az elején kellett volna.
Szintén teszt, reboot, logout, és megy. Így most elértem amit első körben szerettem volna.
Rengeteg idő elment rá, de a tapasztalat forintosítva jóval több mint amibe a router került,
+ azért mert valami régi, és kínlódni kell vele, szerintem nem szabad rögtön kidobni.
Az is igaz ennyi idő alatt, ha csak epret szedek a szomszédnak már vehettem volna egy
új felsőbb kategóriás routert, de ezzel Ti is pontosan így vagytok, értitek mire gondolok.
----------
Az hogy csak a vágott FW ment fel, jelentheti azt, hogy ezen már volt fent esetleg openwrt, vagy ddwrt, vagy bármi más pl egy túlfesz löket, áramszünet, hibásan felrakott gyári fw is okozhatta, vagy már így jött ki a gyárból?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Politikai mémek
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest