Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Látszik, hogy nem sok fogalmad van a technikai háttérről. Egyrészt én konkrétan teljesítményben (elvileg) azonos, minőségben eltérő elektronikai komponensekről beszéltem. Másrészt, a ps4 APU és az abból kiszedett teljesítmény valóban, ahogy mondod, csodálatos. Ezzel az APU -val PC -én tetrisezni se tudnál.
NandoXXL
-
Uran39
csendes tag
"És ezek mellé még a nem exkluzív címeknél meg általában harmatos 30 fps-t tud ez a hardver az 2016-ban, mert - amint azt innét megtudtam - azt három méterről nem érzi az ember."
XD Ez nagyon betett nekem is.
Igen a képkockafrissítés érzékelése nem igazán a távolság függvénye, inkább a felbontás az.
Nekem nincs gondom azzal, hogy valaki úgy érzékeli, hogy a 30-60 között nincs különbség, vagy alig érzékelhető, és neki az tökéletesen megfelel, legyen vele boldog, egy gonddal kevesebb.
Nekem is volt ismerősöm aki a kettőt a FRAPS nélkül nem volt képes megkülönböztetni.Számomra az a legzavaróbb, hogy sokan meg akarnak győzni, hogy ÉN nem láthatom a különbséget, és lehetetlen, hogy számottevő különbséget érzékeljek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábbi sikertermék PlayStation 2-höz képest nem sok az előny, de ott van, és a vállalat ezt meg is szeretné tartani.
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest