Új hozzászólás Aktív témák
-
ttamashu
aktív tag
Csak tudod a bizalom ha egyszer elveszett, azt visszaszerezni nem könnyű.
Emlékszem Rome2 kiadás napját hazajöttem ebédszünetben melóból, inkább nem ettem, hanem beröccentettem a telepítést, hogy mikor hazaérek a laptopot a sarokba vágjam és rögtön TW (a monitort se kapcsoltam ki, hogy azzal se legyen gond. 2 órával később ragequit fórumra fel és mikor rájöttem hogy nem rosszul települt, hanem ilyen letöröltem. Igazi hulladék bughalmaz volt, feature 0, ami volt az sem ment rendesen, balance abszolút nem volt. Néhány héttel később még mindig azt olvastam hogy még mindig bugbugbug aztán pár hónap után haver hívott, hogy coop, de egyszerűen nem volt gyomrom feltenni.
Medieval óta - a vágottszeműseken kívül - mindet rongyosra játszottam. Imádtam őket, warhammernél először vakartam a fejem, de most már kíváncsi vagyok.
Lényeg a lényeg MINDENKIT ÓVA INTEK AZ ELŐRENDELÉSTŐL. Nézzétek meg és ha jó vegyétek meg. Tanuljatok az én káromon
-
gabor7th
addikt
Ha jól emlékszem a Total War sorozat nem mesebeli lényekről szólt... Mi ez?
-
Xelloss
tag
Games Workshop azért szerintem keményen felügyeli mik történnek. Gondolom kampány is lesz (normális story orientált nem csak ez a TW-féle ott a nagyvilág azt verj szét mindenkit ) ,szóval reménykedem.
Remélem a két csapat tapasztalata valami jót fog teremteni. Azért ne feledjük az egykor szebb napokat megélt Creative Assembly-től kaptunk jó TW részeket is. Biztos nagy a nyomás ,mert mostmár a Warhammer ranjongók is aggódva figyelik az eseményeket. Remélem ez ösztönzően fog hatni ,hogy ne b@sszák el.
-
ttamashu
aktív tag
Jól néz ki!
Kár hogy megfogadtam a Rome2 elővásárlás után hogy Total War-ért soha többet nem adok pénzt.
(Aki hozzám hasonlóan első napokban, hetekben játszott az tudja miért)
-
Rexdemon
aktív tag
Csak jelezném, h WH-ban hivatalos fordítás az TÖRPÉK. Törpök Aprajafalván laknak, amit a gonosz Hókuszpók/Gargamel nevezetű démon kísért. Meg KözépKib***ottFöldén, közvetlenül a babók mellett....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az érkező játékból egyre komolyabb bemutatókat láthatnak a leendő vásárlók.
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztrofotózás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest