- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttamashu
aktív tag
Csak tudod a bizalom ha egyszer elveszett, azt visszaszerezni nem könnyű.
Emlékszem Rome2 kiadás napját hazajöttem ebédszünetben melóból, inkább nem ettem, hanem beröccentettem a telepítést, hogy mikor hazaérek a laptopot a sarokba vágjam és rögtön TW (a monitort se kapcsoltam ki, hogy azzal se legyen gond. 2 órával később ragequit fórumra fel és mikor rájöttem hogy nem rosszul települt, hanem ilyen letöröltem. Igazi hulladék bughalmaz volt, feature 0, ami volt az sem ment rendesen, balance abszolút nem volt. Néhány héttel később még mindig azt olvastam hogy még mindig bugbugbug aztán pár hónap után haver hívott, hogy coop, de egyszerűen nem volt gyomrom feltenni.
Medieval óta - a vágottszeműseken kívül - mindet rongyosra játszottam. Imádtam őket, warhammernél először vakartam a fejem, de most már kíváncsi vagyok.
Lényeg a lényeg MINDENKIT ÓVA INTEK AZ ELŐRENDELÉSTŐL. Nézzétek meg és ha jó vegyétek meg. Tanuljatok az én káromon
-
gabor7th
addikt
Ha jól emlékszem a Total War sorozat nem mesebeli lényekről szólt... Mi ez?
-
Xelloss
tag
Games Workshop azért szerintem keményen felügyeli mik történnek. Gondolom kampány is lesz (normális story orientált nem csak ez a TW-féle ott a nagyvilág azt verj szét mindenkit ) ,szóval reménykedem.
Remélem a két csapat tapasztalata valami jót fog teremteni. Azért ne feledjük az egykor szebb napokat megélt Creative Assembly-től kaptunk jó TW részeket is. Biztos nagy a nyomás ,mert mostmár a Warhammer ranjongók is aggódva figyelik az eseményeket. Remélem ez ösztönzően fog hatni ,hogy ne b@sszák el.
-
ttamashu
aktív tag
Jól néz ki!
Kár hogy megfogadtam a Rome2 elővásárlás után hogy Total War-ért soha többet nem adok pénzt.
(Aki hozzám hasonlóan első napokban, hetekben játszott az tudja miért)
-
Rexdemon
aktív tag
Csak jelezném, h WH-ban hivatalos fordítás az TÖRPÉK. Törpök Aprajafalván laknak, amit a gonosz Hókuszpók/Gargamel nevezetű démon kísért. Meg KözépKib***ottFöldén, közvetlenül a babók mellett....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest