- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
most már 100 alatt is kapható
[link] -
Valaki látott már ilyet testközelből? Cserélhető/bővíthető 2GB-ra a memória benne?
-
Rival
aktív tag
A billentyűzetkiosztáson Toshibáék nem sokat változtattak az idők folyamán. Az í és 0 gombokat már 10 évvel ezelőtt is ide rakták. Meg lehet szokni, én egy régi Portege R100-at használok ugyanilyen kiosztással (annyi a különbség, hogy az Ins és Del gombok helyet cseréltek a Windows és menü gombokkal). Ha valami idegesítő, az az, ha pl. a PgUp és PgDn gombokhoz le kell nyomni az Fn-t is (mint az MSI Wind U100-on)... szörnyű...
-
simonzé
addikt
Ugyanígy 120-as árral kezdett az NB100 is. Aztán 5-6 hónppal később 62-ért vettem belőle egyet. Igaz hogy Linuxos volt, de soha rosszabbat! Jó kis gép ez, kéne.
-
radírfej
senior tag
igazad van, nagyon sok múlhat a billentyűzeten, képernyőn, stb, hiába ugyanaz belülről, no meg az összeszerelés minősége, stb.
de valahogy olyan kiábrándító, hogy mindent csak csepegtetnek...
nem hiszem el, hogy egy ilyen cuccot nem lehetett volna azonnal piacra dobni a 9-es mellé, meg a 11 és 12 és 13-as mellé. de nem, csak szép óvatosan.
álmaimban képernyőátmérő, és teljesítmény mentén korlátlan variációk jelentek meg, a gyártók ontják a kicsi, de fifikás, kicsi de buta, nagy de buta, stb stb gépeket.
ennek ma nincs semmilyen akadálya, és tegnap sem volt. ha csak nem az, hogy néhány fejlesztő (INTEL és Microsoft elsősorban) mindenféle korlátozó keretszerződésekkel nem hagyja kibontakozni a kínálati oldalt.
persze a keresletre hivatkoznak... mindegy.
-
denieBoy
tag
Kicsit mintha elmozdult volna a pic a kici, szép barna és nadon drága.
Ha már linkelünk LINK
akkor nekem ez kéne ennyiért (tudom nem intel, de legaláb x2). -
Muton
addikt
szép színe van, de a többi...
-
Misi1979
őstag
egyébként nem értem, hogy jön ide az intel extreme2? utánanéztem, az egy mob. geforce2-nél is gyengébb megoldás, valamint már a kiadásának idején (2003?) sem volt alkalmas játékokra. Nem egy kategória a gma950-nel, ha a gma950 egy trabant, akkor az extreme2 max egy rotációs kapa.
Szóval a lényeg, szerintem: a gma950 normális, asztali notikban abszolút vállalhatatlan már jópár éve, netbookokban viszont teljesen megállja a helyét.
Ne akarjunk crysis-t futtatni ezeken a gépeken, abszolút nem erre vannak kitalálva. Sőt, tulajdonképpen örülni kellene, hogy "alkalmas" játékra, passziánszon kívül. Netbook, azaz hosszú üzemidő, netezésre kitalálva.
-
Misi1979
őstag
egészen biztosan, a doom3-at is kipróbáltam rajta, de az tényleg beszaggatott néha, elég durván. Amúgy ott a videó fentebb, gma 950-es és hl2, nekem picit folyamatosabb volt - nekem ez még játszható kategória. Mint mondottam, nem vagyok gamer, 4 év alatt kb 4 játék volt a "kezemben".
anno eme lista alapján keresgéltem játékot gma950:
http://groups.google.com/group/intel9x-gaming/web/games-that-work-intel-gma-950?pli=1 -
zeg
őstag
2008 Core2 T7100(2M) 1.8GHz, HL2, 2G ram, Intel X3100 és a mozgás bár folyamatos, de késik(azaz fps-re teljesen alkalmatlan).
2004 Intel Centrino Dothan 1.5G (2M), 1giga ram, Intel Extreme2, Warcraft3 komolyabb csatáknál szaggat veszettül, tehát játszhatatlan.Biztos nem a Doom2-vel játszottál?
-
radírfej
senior tag
n+1-dik atomos gép, olyan unalmas már.
ráadásul most megjelenni egy 10-es kisgéppel lemaradásról is árulkodik picit. már a 11.es képátló a "menő".
költői kérdés, de az olcsó ultrahordózható kategóriából mi lett?
nem annyira költői a válasz, de olcsó semmiképp. -
Misi1979
őstag
http://gmabooster.com/home.htm
hm, anno ezt még nem ismertem, egy próbát megér, valamelyikőtök kipróbálhatná.
-
Misi1979
őstag
válasz
PowerBuldog #38 üzenetére
hm, nem csak a szám jár.. anno egy t2400-es procival és 2gb rammal, gma950-nel felszerelt géppel vittem végig a hl2-t és a far cry-t.. nem vagyok nagy gamer, azóta se nagyon játszottam
de a lényeg, hogy a hl2 30 fps felett volt, a far cry meg röccenés nélkül ment.. nem low detailon és nem 640x480-on
hl2 ingame video:
http://www.youtube.com/watch?v=ydw0WO6-dK8&feature=related
-
viszta99
tag
nekem barnában is tetszik...
-
glutamin
őstag
Dell Inspiroin 10 mini HD. Kb ennyiért jobb felbontás. Én inkább azt venném. Meg mondjuk egy beépített 3G-s modem sem ártana.
Vagy ezt: [link]
Bár ez már egy kicsit drágább.
-
tserrof77
őstag
Amint megláttam a képet, hát, majdnem be is fejeztem a cikk olvasását. De a kíváncsiság csak rávitt. Megérte. Okosabb lettem. De... Ez a szín
nekem nagyon nem jön be, meg ez a csíkozás se. Ami szintén nem tetszik, ez a lassan elavult 945 lapka. Jó, célját ellátja, de...
Bár a tesztek alapján mint fogyasztás, mint a teljesítménye alapján meggyőző a gépezet. Meg az a 8 órás akkuidő
A kapásból döntött kivitel szintén piozitívum, de a billentyűk kiosztásával elég frankó zavart keltenek. Aki nem csak ezt használja, hanem mellette egy asztalit vagy másik noteszt, legyen észnél, hogy épp melyiken kalapál.
+ Alacsony fogyasztás, jó teljesítmény, nagy tárkapacitás, jó touchpad.
- Ronda, fényes, elbaltázott billentyűzet.Nekem nem kellene.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
PowerBuldog #31 üzenetére
Jah, azt hittem nekem szánod, mert számomra érthetetlen, hogy miért kell mindenbe ezt pakolni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
PowerBuldog #29 üzenetére
Az baró lehet. De végül is erre szánták.
A falba fejét verő smile, az nekem szól, vagy a VGA-nak?
-
tzsolesz
nagyúr
Megkérdezhetem konkrétan, hogy a gyakorlatban mit tud ez a GMA950? Mert már a könyököm jön ki, hogy világon megjelenő netbook, notebook, OPEM PC, stb... nem jöhet ki nélküle?
Amúgy a tesztalany nagyon bejövős.
-
Csabee.
nagyúr
Naggyon jó az akksi-ja ez tetszik benne, bár, semmi extrát nem tud a notebook az árához képest. A billentyűzet kiosztást meg úgynézki meg kell szokni.. bár nekem a régebbi gombsorok jobban bejönnek! Azt mondjuk nem értem hogy N-es wifi miért nincs benne?
-
littlelion21
addikt
A billentyűzet és a színösszeállítás nagyon tetszik, de ezt tükröződő kijelzőt olyan jó lenne ha elfelejtenék...minden olyan gépet kivéve, amit kifejezetten sötétszobás használatra terveztek...bár gyanítom ilyen nem sok van.
-
notebookot már nem is kap a PH tesztelésre? 2 hete mikor nekem aktuális volt nézegettem, de orrba szájba csak netbook tesztek vannak.
Kenjék a hajukra mindet... Nem igaz h ezekre az apró vackokra ekkora igény van, pláne ezzel a hipergáz felbontású vacak kijelzővel... -
icezozo
addikt
én még az elsők között vásároltam ilyen gépet és nem bántam meg!
pedig volt előtte más netbookjaim!
aki megbízható gépet akar annak érdemes ennyi pénzt kiadni! -
Napfénysüti
nagyúr
Ennyiért árulni kész rablás.
-
kogab0
csendes tag
Nos semmi extra ez egy tucat atomos gép
-
BloodRay
veterán
Tegnap előtt láttam a gépet élőben, kicsit meg is nyomkodtam.
Kinézetre nem lenne csúnya, de a zsanér már kicsit sok.
A billentyűzete nekem tetszett, csak tényleg a kiosztása hülye kicsit, tapipadja viszont nagyon szép nagy.
Mindenesetre a tesztet köszönöm én is, de hogy ez a gép nem ér meg 130 ezer forintot az is holtbiztos. -
szuper-t
őstag
a 945 szerintem már egy picit elavultnak mondható egy mostani gyártáshoz
nekem bejön a gép bár picit nagyobb felbontás + erősebb chipset és jobb procival már rohantam volna érte a boltba -
Pisztillus
senior tag
Az Atom proci még csak elmegy, mert netbook a drága, de az a 945 chipset... Tehettek volna bele ennyiért GN40-t inkább, már az is jobb lenne. (Tudom, drágább is.) (Az Ion-t már meg sem merem említeni...
) A színe meg a billentyűzete tetszik.
-
DeltaPower
addikt
ennyi pénzért a felsorolt hibák nehezen bocsáthatóak meg. van ennél sokkal jobb ár/érték arányú is.
-
total90
veterán
Szép és jó, de ennyiért
Ilyet sem sokan vesznek majd
-
Silentfrog
veterán
100k nál egy lyukas garassal sem ér többet szerintem.Mokázhatnának már egy kicsit.Pl 10" kijelző, kétmagos core 2 procival nyakonöntve.
-
macilaci78
nagyúr
Ízléses küllem.
-
shteer
titán
soha többé tükröződős hordozható gépet... pusztuljon mind
-
CsendesMark
aktív tag
Azzal egyetértek hogy az SSD-k jobban bírják a röpködő G-ket, de hamarabb elhasználódhatnak szerintem, ha állandóan ugyanazokat a blokkokat módosítod a tárolóeszközön.
Bár nyilvánvalóan az SSDké a jövő, egyenlőre számomra nem elég megbízhatóak (+ kő drágák
) .
-
ThaBoss
senior tag
Gyűű, de rohadt drága
-
Misi1979
őstag
az a 2 év igazából 3 év, mert adnak egy év grátisz gari-kiterjesztést. Bár így is túl van árazva.
-
Geönczy
aktív tag
Már megint atom...pf
Maga a gép kinézete viszont jó. -
David75
őstag
Atom processor 130-ért?
-
marsu
veterán
Nagy különbségek megint nincsenek ...
... ami újdonság lehet, az most itt a szín. Aki unja már a szokásos fekete-szürke-ezüst gépeket, azoknak ez most egy kis változatosságot jelenthet, de miért pont barna?
Azért az árára majd kíváncsi leszek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó második kisméretű netbookját, az NB200-at vizsgáltuk meg.
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest