Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
válasz
AxBattler #123 üzenetére
Igen, megpróbáltam.
Szóval ha nagyon erősen benyomom akkor nekem is pattan, de eszembe sem jutott még soha ilyen erősen benyomni. Szerintem ez teljesen normális, mivel nem életszerű helyzet az ilyen extrém erősségű benyomás. Ez nem rezisztív kijelző! Nem kell erősen nyomogatni. -
joiner007
aktív tag
válasz
AxBattler #117 üzenetére
Most nálam is sima win 8.1 van, wimboot nélkül, de nekem picit több helyet foglal mint a wimbootos.
Igy teljesen belakva office-szal kb. 12 Gb a szabad hely.Hibernálást kikapcsoltam, de a lapozófájt meghagytam gyári értéken, mert ha lecsökkentettem 512-re, panaszkodott a rendszer, hogy kevés a memória.
-
joiner007
aktív tag
-
joiner007
aktív tag
válasz
Boonen007 #95 üzenetére
Egy androidos tabhoz kaptam egy otg kábelt, abba dugom a teló kábelét. Megy vele. Sima otg kábel.
Megpróbáltam penriveal azzal is jó, meg van egy 4-es usb hubom is, amibe be van dugva egy nyomtató, egy scanner, meg egy vezeték nélküli bill+egér. Emellett vettem ebayről egy hdmi-monitor kábelt. Így teljesen úgy lehet használni mint egy asztali gépet, ha arra van szükség.
Micro hdmi-hdmi átalakítóval pedig tvre tudom kötni. További beszerzéseim még egy tok+1 bluetooth egér, szintén ebayról. Így nekem teljes értékű a tab. Nagyon meg vagyok vele elégedve, sok év android tábla használat után.
-
-
joiner007
aktív tag
Navigáció a tabhoz. Ingyenes. Tesztelve, működik
http://navigatorfree.mapfactor.com/en
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest