- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
válasz
AxBattler #123 üzenetére
Igen, megpróbáltam.
Szóval ha nagyon erősen benyomom akkor nekem is pattan, de eszembe sem jutott még soha ilyen erősen benyomni. Szerintem ez teljesen normális, mivel nem életszerű helyzet az ilyen extrém erősségű benyomás. Ez nem rezisztív kijelző! Nem kell erősen nyomogatni. -
joiner007
aktív tag
válasz
AxBattler #117 üzenetére
Most nálam is sima win 8.1 van, wimboot nélkül, de nekem picit több helyet foglal mint a wimbootos.
Igy teljesen belakva office-szal kb. 12 Gb a szabad hely.Hibernálást kikapcsoltam, de a lapozófájt meghagytam gyári értéken, mert ha lecsökkentettem 512-re, panaszkodott a rendszer, hogy kevés a memória.
-
joiner007
aktív tag
-
joiner007
aktív tag
válasz
Boonen007 #95 üzenetére
Egy androidos tabhoz kaptam egy otg kábelt, abba dugom a teló kábelét. Megy vele. Sima otg kábel.
Megpróbáltam penriveal azzal is jó, meg van egy 4-es usb hubom is, amibe be van dugva egy nyomtató, egy scanner, meg egy vezeték nélküli bill+egér. Emellett vettem ebayről egy hdmi-monitor kábelt. Így teljesen úgy lehet használni mint egy asztali gépet, ha arra van szükség.
Micro hdmi-hdmi átalakítóval pedig tvre tudom kötni. További beszerzéseim még egy tok+1 bluetooth egér, szintén ebayról. Így nekem teljes értékű a tab. Nagyon meg vagyok vele elégedve, sok év android tábla használat után.
-
-
joiner007
aktív tag
Navigáció a tabhoz. Ingyenes. Tesztelve, működik
http://navigatorfree.mapfactor.com/en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest