- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hogy mivel plug and playabb egy random noti a boltból, mint egy T510 vagy akármi más, hát passz. Nyilván velem a baj, én konkrétan többet szopok a konzumerekkel a driverezés miatt, de hát na, valóban, ízlések és pofonok, valaki ezt kívánja
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Hát azért a Probook egy nagyon belépő KKV gép. nem a több. Magnézium is szerintem annyi van benne, mint az én reggelimben mikor pizzát eszem.
Nem tudom én 4-5 éve havi szinten raklapozva tapicskoloma gépeket, nem láttam még roll-cage-es konzumert, de az Acer biztosan tudott ilyet, nem vitatom.
VIP gari tesóméra is van. Más kérdés, hogy a gép egy ótvar fos és a szénné kopott műanyagokat fél év után már úgy néztem, hogy miként kéne törni, hogy cseréljék aztán adom el a francba. Kircsi a gari, de nekem ilyen gép ne legyen a családban.
Köze nincs a TDP-nek a fogyihoz és a melegedéshez sem. Ezt úgy 50-60 alapos teszt után el tudom neked mondani bátran, bármikor csinálok neked excel táblát, hogy a 2 véglet között brutális a különbség. Ez alapján válogatni butaság volt régen is, ma is. Linxet nem tudom ki futtat a gépén, egy ilyen és egy aida között 15 fok a difi terhelésen. Ennyit erről. És még ezek is túlfűtenek egy rendes terheléshez képest.
5GHz wifi kb. minden üzleti gépben van 3-4-5 éve, EC kari hely is, oda raksz USB 3.0-t. Nem nagyon van meg akkor ez a laptopos téma úgy látom.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Lalikiraly #10 üzenetére
A legjobb, hogy a TDP-nek semmi köze az akksi időhöz. Semmi.
Romvr: Míg egy T500-al passzívan netezgetsz, addig a csodagéped most úgy fog pörögni mint az állat. Nagyon sok marhaság kering sajnos a piacon. Ott van a fél 1 év garis gépek tonnaszámra, meg kell venni, akinek meg van 200k-ja 3 év NBD-s garival vegyen. Másnak úgy értelme nincs.
-
Tikakukac
titán
C-s Toshival egy gond van: olyan minőségbeli szórást bakker...tehát, hogy az illesztések 3 gépen 3 különféle formában vannak, az okés. De mikor kiszántják a kijelzőt a palmrestek meg a gombok beleépülek, hát na. Nem jó ötlet ez fiam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest