- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
Még egy kis info a játékról, szerintem itt már tényleg érezhető a "next-gen" jelentése a játékban lévő funkciók, lehetőségek brutálisan hangzanak, szeretettel várjuk
-
DEV_NULL
őstag
Egyszerű a dolog. 150000 előrendeléshez kell kötni, nem pedig aláíráshoz.
-
Low Noise
senior tag
Ahol a graf domborodik, nem a GPU - n számolt AI ott jól teljesìt a pc, fel sem merült bennem a gyenge port hiszen a next gen játèk Jó alap, nem egy butìtott verziò èrjezik. Bár már láttam UE4 pc vs ps4 videót, kis mèrtèkben de a pc szebb, nem linkelem, mobilròl vagyok youtubon megtalálható.
-
Low Noise
senior tag
Ubi imádja ezt a huzavonát Future Soldierre is sokáig esküdtek, hogy nem lesz pc re, direkt csinálják a cirkuszt.
-
Jander
senior tag
Mérsékelt tudásommal a témában, és egyre romló emlékezetemmel mintha hasonlókat hallottam volna anno az Xbox 360-nál is... mintha ott is DirectX közeli fejlesztési környezetről lett volna szó, de lehet tévedek, mert bizony rengeteg silány portról olvastam az elmúlt évek során.
-
Chapel
addikt
De ugye most ez már nem igaz ilyen mértékben, hiszen a next-gen esetében már nem beszélhetünk akkora plusz költségekről, legalábbis töredéke elvileg az eddigiekhez képest. (nincs akkora architektura beli különbség ugye.)
Ez benne a pc-sek számára is a jó hír.Természetsen attól még nem ingyen van a port és igenis meg kell venni sokaknak, de amit mondasz az még a mostani generációra áll, erre a gamere már pont nem.
Magam részéről ha nem is megjelenéskor, de (ha jó a game persze) egy steam akció keretében biztosan beruházok majd, csak jöjjön pc-re
-
Jander
senior tag
Pontosan ez jutott eszembe nekem is, mókás lenne látni egy statisztikát a legális játékot vásárlókról ebből a százakárhányezer emberből. Arról nem is beszélve, hogy átlagos eladásnak pár millió darab számít egy konzolos cím, sokszor a portolás fejlesztési költségeit se hozza vissza egy pc-s kiadás (tisztelet a kivételnek, és megint kivétel amikor sz*r készül és azért nem veszik).
Más: viszont tényleg ez az egyik leginkább next-gen játék amit eddig bejelentettek idén (már amit eddig láttunk belőle).
-
kengyel
nagyúr
Ezt nagyon kérjük PC-re
-
- = Zk = -
félisten
léccilécciléccilécci
-
VictorHUN
aktív tag
Nem hogy a feltétel nélküli alapjövedelmes peticiót irogatnák itt alá százezren, erre csak játékra.
Hogy azt sem tudják mi az? Ja bocs -
lofagi
addikt
Aki esetleg aláírná a petíciót, itt teheti meg.
-
Ps Vita
őstag
válasz
danikollar #3 üzenetére
Az nem kifejezés
-
huskydog17
addikt
Én is aláírtam, már 110.000 felett az aláírások száma és 150.000 szükséges, nagyon remélem, hogy megcsinálják PC-re is, nagyon király lenne, na persze feltéve, hogy normális portot kapna!
-
Chapel
addikt
Állat, én tegnap szavaztam is a pc verzióra gyűljön csak, hajrá!
...2014 tél? Pfff, remélem addigra már "out of date" lesz ez a látvány...if you know what I mean
-
gianni85
veterán
Az ok, hogy több mint 100.000 aláírója van, de vajon azok mind meg is veszik, vagy "kölcsönöznék"
Egyébként tényleg durva a játék, talán a metal gear 5 szebb nála -
danikollar
őstag
Ez nem kicsit f@szán néz ki!
-
R1200GS
aktív tag
Remélem jön PC-re is. Szeretem a Tom Clancy játékokat, és eléggé elszomorított az első videó után, hogy csak konzolokra lesz. De remélhetőleg engednek a nép akaratának.
-
UnSkilleD
senior tag
az biztos hogy ez a legjobb grafikájú játék amit eddig láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest