- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Droidra is de azonnal.
-
Ipszilon
csendes tag
Azért tudják ennyivel olcsóbban adni, mert a fejlesztési költség is töredéke egy AAA cím fejlesztési költségének.
A cikkhez pedig: számomra nem túl nagy élvezet egy autós játékot érintő képernyőn irányítani. Érdekes lehet majd, hogy milyen lesz Ouyán, hogy mire megy az az üzleti modell, hogy tíz évvel ezelőtti (grafikai) színvonalon, nyomott árakon lehet játszani.
-
-
Prevent
aktív tag
De jó lehet Ipaden
Iphone-ra tölteném de nincs elég stex
-
GALARDO
addikt
Végre, nagyon jó kis game!
-
Tuz
tag
Remélem minnél hamarabb jön droidra,rengeteget játszottam régen a 2-ő vel.
-
dejaris
addikt
válasz
sz.balazs.95 #17 üzenetére
Ha egyáltalán
-
sz.balazs.95
veterán
gondolom wp-re nem jön egyhamar...
-
Mokó
aktív tag
Egyik legjobb game,tuti jön droidra is csak idő kérdése
-
Én sokat töltöttem játékot, de mióta dolgozom inkább eredetibe veszem meg, pedig nem keresek többszázezer forintot. Ami tetszik játék, ami egyre kevesebb, mert cask a grafikát nyomják, a játék menet megy ugyan az mint a RTCW-ben, nem izgat mit adnak ki (fps). Egy évben meg 1, max 3 játék belefér, úgy sem alkoholizálok, meg diszkózom, szóval ennyit meg megér nekem, hogy kicsit kikapcsolódjak.
-
tntmax
aktív tag
Ha a PC és konzolos játékokat is ilyen (korrekt) áron kínálnák, és nem tíz-tizenötszörös áron akkor lehet hogy nem lenne annyi warez és nem "haldokolna a PC-n játék".
Átlag PC/konzol játék árak 60 USD-tól indulnak, az egyszerű bohóckodós ilyen olyan játékok is 30-40 USD, amik a magas áruk ellenére egy fabatkát sem érnek.
-
X3B6O0X
aktív tag
Oké, hogy remake, meg én is imádtam a játékot, mert nem a grafika adta el, hanem a kiváló játékmenet, de szerintem picit csúnyácska. Ha megnézzük mondjuk az Asphalt 5-öt (pedig az is már viszonylag régi), annak is sokkal szebb grafikája van.
Ettől függelenül, most irigy vagyok a iPhone/iPod/iPad tulajdonosokra
-
Várós Droidra, mostanság minden játék amiről olvasok és megfog almára jön
-
Uh, elkapott a nosztalgia. A pályákat nagyon szerettem a CM játékokban. Nagyon el lettek találva.
-
Low Noise
senior tag
Hát bizony ez nem party játèk volt mint amik ma kèszülnek dìrt nèven.
-
.LnB
titán
Egy nagy klasszikus! Imádtam anno.
-
TOM-202
senior tag
Hát ezt is megéltük. Ez volt az első olyan autós játék amit LAN-on keresztül toltunk napokig szinte étlen-szomjan-alvás nélkül párfős csoportokban. Aztán évről-évre kijött egy újabb rész ami szebb-jobb-élethűbb volt (kivéve a 3.0) és idővel a LAN partyk fénye megkopott és az online móka került előtérbe, de ez már a Dirt széria története...
-
james001
veterán
Az első részt imádtam PS1-en
Remélem jön HD-s verzióban is PS3-ra vagy legalább Vitára.
-
Csapoati
nagyúr
Namostazonnal Androidra is! Az egyik kedvenc játékom.
-
Hgovi
aktív tag
Ez mekkora játék!
-
sTERNI
senior tag
Első gondolatom a cím olvasása után az volt, hogy "Nicsak, már warezzal is foglalkozik a gamepod?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia! Fulldoboz!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest