- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
xabolcs
őstag
válasz
lócitrom #8861 üzenetére
Nyilvanvaloan nem a Mi Fiokban megadhato telefonszamra, illetve a Keszulekkereso funkciora gondolsz.
Ezen tulmenoen csak a Mi Verify / Mi Ellenorzes jut eszembe, ami igazabol eredetiseg ellenorzo, nem regisztral semmit.
Milyen celbol kellene neked a regisztracio? Csak, hogy tisztabb legyen a kep!
-
-
-
Jabby
őstag
válasz
lócitrom #8460 üzenetére
- Karácsony után cseréltettem a Telenornál új SIM-et, ezzel használom azóta, a régivel is hasonlót produkált, de azzal pl. Franciaországban egyáltalán nem ment a 3/4G hálózat.
-
Foglalat cserét még nem próbáltam, de holnap cserélem az SD-vel.
Megpróbáltam, SIM2-be nem megy be a kártya, s úgy látom, az SD pedig csak a SIM2 foglalatba használható.- Felmegy mindháromra (2/3/4G), de ha a preferáltba 3G, vagy 4G előnyben van kiválasztva, s csak 2G hálózat elérhető, akkor nincs hálózat, vagyis nem áll rá a 2G hálózatra.
- Nem akarom én korlátozni, azért állítanám a preferált hálózatot 4G-re, hogy ha van gyors data hálózat az adott területen, akkor ne EDGE-el szuttyogjon a net.
-
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #8300 üzenetére
Jobb ramkezelés, fekete háttér nélküli ikonok stb.
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases) -
bugizozi
őstag
-
vipviform
senior tag
válasz
lócitrom #7844 üzenetére
Azt hiszem, hogy keményen félreértettetek. Én csak annyit akartam mondani, hogy alapból jól működik, a teló mindenfajta mókolás nélkül. Nekem amióta kb. 7 hónapja, semmi hibát nem tapasztaltam, a video hangján kívül, de azzal együtt tudok élni, mert nem telefonnal veszem fel az ilyen fontos dolgokat, bocsi.
-
grex4
aktív tag
válasz
lócitrom #7673 üzenetére
igen céges volt, micro méretű sim és van normál SIM-re átalakítóm. Ha kitöröm belőle a nano sim kártyám, akkor tudom kipróbálni csak a micro sd-nano sim második kártya opciót, viszont akkor már a nano sim-hez kéne átalakító, hogy visszategyem. És ilyenem nincsen.
Ha működött volna a második sim kártya helyen (ami a nano sim méretű) akkor viszont a gariztatás idejére nem tudtam volna használni átalakító híján a mostani telóm, ill. vennem kellett volna. (nem adott a Vodafone semmit, nekünk a céges telefonok a rendelkezésre állásra vannak kihegyezve, retro tipusú Nokia telók Normál SIM foglalatokkal és kb 3600 számos flottával)
Mind1 végülis, majd visszakapom gariból és remélem működni fog. Igaziból az a furcsa, hogy én általában használtan veszek mindent, így minden általában hibátlan. Kivételesen, mivel még újonnan sem volt kapható január elején ez a teló, voltam kénytelen újonnan beszerezni és sajnos így sikerült járnom.
Köszi a javaslatokat, de momentán fölös már erről beszélni. A tapasztalataimat még lehet leírom, hátha valakit érdekel a garanciáztatásról a wayteq-nél. (mivel én lényegében nem találtam semmit a garanciáztatási tapasztalatokról itt a Ph-n, mondjuk érthető is, jó teló)
-
grex4
aktív tag
válasz
lócitrom #7650 üzenetére
ha kitöröm a kártyáim akkor ki lehetett volna próbálni, de akkor se micro sd, se dual sim és vissza-átalakítóim sincsenek, feltéve ha működött volna.
Ebből kifolyólag, semmi értelmét nem láttuk és nem is feltétlen az én dolgom a hiba feltárása.
Ha a telekom kártyámmal akartam volna használni, valszeg sose derül ki a hiba. Szal remélem a legjobbakat.
-
-
2007ath
aktív tag
válasz
lócitrom #6882 üzenetére
"netcsomagodból adódik"
Akkor most már értem, hogy nálam mi volt ez a keverés.
A telefont karácsonyi ajándéknak vettem. Korábban egy családtag - szintén telekomos, de más csomagban lévő - SIM kártyájával teszteltem a telefont. Probléma nélkül ment az internet 4G-vel. Karácsonykor belekerült a megajándékozott SIM kártyája (FUN S Aranytárskártya csomag), és nem volt hajlandó 4G-re állni.
Most néztem meg, hogy a Telekom mit ír az érintett csomaggal kapcsolatban: "A Fun S Aranytárskártya díjcsomagban a 3G/HSDPA/HSUPA technológiára jellemző maximális le- és feltöltési sebesség: letöltés 30 Mbit/s, feltöltés 10 Mbit/s." Így már érthető a 25 Mb/s letöltési sebesség, illetve az, hogy amíg a másik családtag esetében "internet.telekom" APN állítódott be, itt "wnw".
-
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
lócitrom #5274 üzenetére
Köszönöm az adatokat, ezekre voltam kíváncsi. A letiltás, amit linkeltem, az pont erre jó, hogy engedni az appokat root nélkül letiltani, az Androidba épített módszerrel. Az az érdekes, hogy amúgy benne van a lehetőség a rendszerben, csak el van rejtve. De a példaként említett GMail szerintem tiltható így.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
lócitrom #5263 üzenetére
Konkrétan a biztonsági hibajavító csomag szintjére és a verziószámra (ami nekem most MMB29M). Az érdekelne, hogy hogyan áll maga az Android alap az EU DEV-hez képest, most hogy van benne magyar nyelv, de főleg hogy megtudtam, hogyan lehet appokat letiltani MIUI 8-on, visszaváltanék a gyári ROM-okra. (Akit érdekel, az appok letiltásáról itt a leírás.)
-
gyugyo79
addikt
válasz
lócitrom #5234 üzenetére
Köszönöm az infókat, most még vissza töltöm egyszer a mentést és belerakom a SuperSU 2.78 -at, mert én eddig az 1 hsz. szereplőt használtam (amit aztán a markertről úgyis frissített és jó volt) háta az a baj. A DM-Verify persze, hogy csináltam az első volt, miután nem bootolt be, hogy azt még egyszer rányomtam. De tényleg mindig a Su telepítés után nem volt hajlandó be bootolni.
-
margithid
veterán
válasz
lócitrom #5195 üzenetére
Nem vitatkozom, de egy okostelefon számomra azért is okos, mert van választási lehetőségem mit használok, miylen böngészőt, csevegőprogramot, stb.
Ha valakinek jó az, hogy nézegeti a nem frissülő időjárás alkalmazást, mikor a play tele van jobbnál jobb müködő, hibamentes cuccokkal, akkor elnézést, nem szóltam -
drnet
aktív tag
-
Nashville
tag
válasz
lócitrom #4849 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó garantáltan jól érzékeli a lenyomatot, sikerült tutkón letesztelnem. Nem vagyok festő, de most felújítunk a családban és elég sokat kellett glettelnem, mióta megvan a Redmi 3S. Egy hétig semmi baja sem volt mindig felismert aztán a munkálatok elkezdésével jöttek a „problémák”. A lightos munkák után elég volt jól megsikálni az ujjamat, de a hardcore meló után gyakorlatilag újra kellett definiálnom a balkéz ujjaimnak mindkét lenyomatát, mivel a fal egyenetlenségeit tapintással derítettem fel. Szóval az ujjlenyomat felismerés kiállta a gyakorlati próbát.
A barátnőd nem véletlen a rendőrségnél dolgozik?
-
xabolcs
őstag
válasz
lócitrom #4558 üzenetére
Megvan a qcn fajl, de azt nem adom oda.
IMEI Convertert keress az interneten! Az segit atvaltani.
QPST programcsomaggal olvastam ki, de gondolom ez nem meglepo. A QPST_2.7.422-t talald meg, ne a regebbit es ne az ujabbat!Visszairni csak Redmi 3 eseten irtam, a 411-es verzioval. Redmi 3s eseten meg nem probaltam visszairni semmit.
Redmi 3-as IMEI rendberakas miatt kerultem kapcsolatba ezekkel a programokkal.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
lócitrom #4733 üzenetére
Fog, mert siker telefon
Az egyik készülék amivel az EU felé is próbálnak nyitni.
A xiaomi kevesebb mint 3 éven belül a világ elsők között lesz a piacon. A többi terméke sem rossz( router,tvbox, kieg. stb) Ha tudják tartani ezt az ár-érték-minőségi vonalatA supportról már nem is beszélek
Azért az India-Kína elég nagy piac (Föld lakosság majd fele)
-
margithid
veterán
-
xabolcs
őstag
válasz
lócitrom #4558 üzenetére
Beszelsz itt NV Items-rol, meg nev szerint mondod a programokat, aztan ilyeneket kerdezel?
Meghagyom neked a felfedezes oromet!__________________________________
Az csak nekem ujdonsag, hogy a Redmi 3s gyakorlatilag tamogatja a QC2.0 szabvanyt?
Az alabbi kep egy teljes toltes feszultseg es aramerosseg grafikonjat abrazolja. Lenyeges idobeni kulonbseg nincs a 9V-os es az 5V-os toltes kozott. Remeny hal meg utoljara.
Visszaesesekkor epp nyomkodtam a telefont, vagy eppen telefonaltam.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #4390 üzenetére
De miért azt tetted fel?
"Ha hivatalos és magyar nyelvet tartalmazó frissülő romot szeretnénk használni, akkor is ez a metódus kell nekünk, global developer fastboot rom formájában. Rom letöltő linkje lentebb. Természetesen csak abban az esetben, ha nem hivatalos rommal kaptuk a készüléket."
Most akkor töltsd le a global developer recovery romot és updater alkalmazással fel tudod tenni.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #4366 üzenetére
A hiba a képen:
Ez nem gyári rom. Global stable rom nem tartalmaz magyar nyelvet és a sok "0" is árullkodó, lásd összefoglaló. Ebből következik, hogy nem is frissül, ha esetleg mégis, a magyar nyelv megy a levesbe. B20-at nem fogsz tudni csiholni sehogyan sem.
Szerk: Betűjelek alapján China stable romba hegesztették be a magyar nyelvet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest