- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
solfilo #8147 üzenetére
Igazából csak fb lite, gmail, hangouts, meg néha chrome megy rajta. Fényerőt eléggé le szoktam venni.
Csak azért kérdeztem mert azért annyira nem terhelem a telefont és a 6 nap és a 3 nap között elég nagy a különbség van.Arra esetleg valakinek valami ötlete, hogy töltés közben miért melegszik a telefon? Vagy ez is normális jelenség?
-
PlacaLatzi
csendes tag
válasz
bugizozi #8144 üzenetére
wifi állandóan megy, a mobilnet csak akkor van bekapcsolva, ha nincs wifi
viber állandóan megy, három e-mail kliens fut, az egyik 10 percenként szinkronizál a másik kettő Push
nincs Face, nincs Messenger, nincs MIUI fiók szinkron
2.5 nap 5 óra SOT-tal (8.1 Stabil) előtte Glob.Dev-vel ugyanennyit bírt -
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
Hali,
Az miért van, hogy valakinek egy töltéssel a telefon kibírja több mint 6 napig 6 óra kijelző idővel? Nekem pedig 6 óra kijelző idővel max 2-3 napig bírja és akkor alig használom meg estére kinyomom a netet, wifit.
Meg többen írták, hogy nekik éjszaka 1-2%-ot merül. Nekem pl 8-9-et.
Az mennyire normális hogy a gyári töltőjével töltöm és közbe felmelegszik a teló 40 fokra miközben nem csinálok vele semmit?miui 8 global 7.1.19 | beta
Köszi!
-
adabra
senior tag
Nincs értesítési sáv, csak a MIUI fiók adatokat lehet megadni. A navigációs gombokra sem csinál semmit.
Egyébként bootolás után egy fél mp-re felvillan a google féle zárolás-feloldó képernyő, csak rögtön megjelenik ez a MIUI fiókos cucc.Egyébként szerintem ez valami MIUI fórumra utaló dolog lehet. A "Köszönjük, hogy segíti a MIUI fejlesztését!" szövegből gondolom.
-
kisza25
félisten
sziasztok, ma csináltam egy fotót, feljött, hogy engedélyezem-e a helymeghatározást, rányomtam, hogy nem, megakartam nyitni a képet, megint feljött, ekkor kipipáltam, hogy ne kérdezze többet, erre nem lehet megnyitni sem a fotót sem az albumot, azt írja zárt galéris, nincs szükséges engedélyre wtf?
ma frissítettem a telefont, nem tudom, hogy van-e hozzá köze -
Psanyi42
tag
Szervízben biztos meg tudják oldani. Nem tudom pontosan a google wipe hogy működik de szinte biztos vagyok benne, hogy nem kell hozzá internetre csatlakoznia, pl azt tudom, hogy a xiaomis fiók gps -s elveszett telefon keresés és factory reset SMS-est küld a telefonnak, ami ezt intézi.
-
adabra
senior tag
válasz
ekrisztian #8127 üzenetére
Szerintem ez nem segít, mert a telefon nem értesül a dologról (feloldás előtt nem csatlakozik a netre).
Vagyis a fő kérdés még mindig ez (nem csak Hozzád): lehet valahogy factory reset -et végezni a telefonon, vagy egy egyszerű android eszközkezelő zárolás miatt kvázi tégla lett belőle?
Ha ez így van, az elég szomorú. És egyre inkább azt gondolom, hogy a Xiaomi-nak inkább a HW fejlesztésnél kellene maradnia, nem erőltetni a SW-t...
-
gabe_
őstag
Érdekes ez a BL nyitás. Nekem nem is kellett engedélyeztetni, egyből nyitotta a program...
(Korábban már nyitottam két xiaomi telefonomat is ugyanezzel az accounttal, lehet, hogy azért?) -
rafanadal
csendes tag
Az normális, hogy teljes feltöltés után a telefon 17óra alatt merül olyan 10-15%-ot úgy, hogy nem is nyomkodtam? Megfigyeltem, hogy ha este 6körül veszem le a töltőről akkor is reggel 7-10%-ot merül használat nélkül. Developer és stabil rom-on is ugyanezt csinálja. Annyira nem nagy baj, mert a 7-8órás kijelzőidő megszokott lenni igy is, csak furcsálom. Már megnéztem, és beragadt app se okozhatja, egyedül a messenger van automatikus indulásra állitva.
-
Psanyi42
tag
Ha megkeresed az előző hozzászólásomat megtalálod rá a választ + ugye összefoglaló. Mókolás mentesen nem lehet megoldani, de ez nem valami nagy mókolás, pár percet vesz igénybe, és nem is igen lehet elrontani vele a telefont, ha ami le van írva, azt követed akkor nem lehet gond. Nekem a nyitási engedély 2 nap múlva megjött.
oriolus123
Kicsit aggódtam én is, de semmi komplikáció nem merült fel a műtét során. Teljesen egyszerű pár perces rutin eljárás -
-
dever
csendes tag
Sziasztok!
Eustockos Global 8.1 buhera mentes..
Probléma video felvétel esetén a hanggal. Olyan mintha zajzár lenne rajta és folyamatosan szabályozgat..
fos a hang.
Meg lehet oldani vhogy nagy mókolás nélkül?
üdv
G -
ekrisztian
őstag
Ezt nem próbálod meg? Hátha..
https://www.google.de/amp/www.techrepublic.com/google-amp/article/pro-tip-easily-remove-a-lost-device-from-your-google-account/első körben mindenképp eltávolítanám. Majd a következő kérdés miért akadt össze a miui-val.
A következő pedig, hogy miflash-el elfogad-e másik romot. Persze minden adat ugrik. -
adabra
senior tag
Légyszi segítsetek, hogyan lehetne ismét használható állapotba hozni a telefont: Android eszközkezelőben zároltam (jelszót állítottam be).
Ezután a telefon amikor bekérné a jelszót a feloldáshoz rögtön egy MIUI-s felhasználónév (csupa számok?) / jelszó párost kér.
Nos MIUI fiók nincs beállítva a telefonon, de így nem tudok tovább vagy visszalépni.Zárt BL, developer beta ROM van rajta (valami novemberi verzió).
Hogyan lehet factory reset -et végrehajtani? Vagy új ROM-ot rátolni? Amint láttam, recovery nincs rajta. Fastboot módban nem működik a "fastboot erase userdata", mert zárt a bootloader. Fasza
-
margithid
veterán
válasz
ekrisztian #8124 üzenetére
Az enyém fél éves már, nem nagyon látszik, meg ugye csak fehér háttérnél látszik, cska ne terjedjen tovább...
Itt nem hiszem, hogy a túlmelegedés lehetett a gond, inkább a nagy hőmérséklet változás, kintről bemegy az ember lakásba. Másra nem tudok gondolni.
Olvastam valahol, hogy valakinek egy idő után elmúlt a sárgaság, ez csak kamu vagy ha egyszer besárgult akkor az marad ilyen is már? -
margithid
veterán
Képernyősárgulás másnál nem jött elő?
-
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #8106 üzenetére
Na az lenne az igazi.
Mondjuk nem nekem kellene,hanem isminek,de amennyire türelmetlen,ő tuti nem várja ki míg kiadják
Viszont mire kijön,addigra már pont lehet megunom a PRO-mat,aztán csere -
Csatravi
senior tag
válasz
Viktor0610 #8109 üzenetére
Mókolni nem akarom csak feltűnt, hogy rövid időn belül vettünk 2 ilyen telefont igaz nem egy helyről és a Rom verziók is különböznek Glob.Dev. 6.9.15 és ez a 6.11.3 és az előzőn nem volt nyitva ezen meg igen.
Talán az importőr mókolhatott vele ? -
Bosco34
újonc
Helló.
Ugyan ez a problémám nekem is csak én Telekomos vagyok.
Én a meló helyemről nem tudok beszélni máshol még nem nagyon vettem észre. Először nem mutatott ott még térerőt sem. Utána jött az hogy mutat térerőd de hívás indítás után kis idővel ledobott a hálózatról megszakította a hívást, majd mihelyst megszakadt azon nyomban visszajött a térerő. Most már nem dob le de akkor sem lehet hívni se oda se vissza.
Bár segíteni nem tudtam csak az észrevételeimet írtam le. Remélem gariztatásás nélkül megoldja itt nekünk valaki. -
roti13
tag
A dev és a stable verziók között van most jelenleg lényeges különbség funkció téren?
Úgy értem, tud valamivel többet amit még nem kapott meg a stable verzió? Vagy csak a heti frissítések, bugfixek és az egyéb csak nagyon hozzáértők számára érdekes dolgokban különbözik? -
-
zzz03
őstag
Global stable rom (legfrisebb). most lett felrakva beallitgattam/telepitettem mindent.
a problema az hogy a geleriaba belepve bedobja a goolge fiokomba feltöltött kepeket.
hogy tudom ezt kikapcsolni?
csak helyi albumok megjelnitese BE van kapcsolva.
ennek ellenere is latom a kepeket. Ugye teljesen szüz telot kaptam. szoval nem kellene latnom kepeket es nem is szeretnek. ures galeriat szeretnek. -
Csatravi
senior tag
Ma megjött az edigitaltól (Bravophone cimkés) a 3S Redmi. 6.11.3 Global Dev rom. Viszont nyitva van a Bootloader rajta. Van ebből hátrányom ? Vissza tudom zárni ? Így kívülről támadható a telefon ?
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
oriolus123 #8098 üzenetére
Beszámoltam már róla, saját teszt után tettem az összefoglalóba. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bittorrent topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest