- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Fuu hát én most pörgettem ki, steam szerint 45+ óra volt és még van 3 achi ami nincs meg, 1440p max + max RT 3080-ason legdruvább harcok között azért be esett 55fps-re de DLSS nélkül bőven 60fps+ volt a játék ezeket leszámítva. Eszméletlen szép és részletes, néhol csak bámultam a termeket és a fényeket
Egy dolog zavar a sztori annak nincs vége sok mindent ránk hagy, hogy mi micsoda lehet stb.
Tudtommal nem is lesz már DLC sajnos. Illetve ez az AWE annyira nem jön be hogy bejön az Alan Wake univerzum, tudom ugyan ott játszodnak/játszódtak dolgok a sztori szerint de nekem teljesen más a Control meg az AW.
A Foundation DLC-be van egyetlen választási lehetőségünk amit nem is tudtam én alapból nem kezdtem bele egy harcba és később tudtam meg, hogy azt is lehetett volna de túl sok minden nem változik meg a végén vagyis pont ez zavar, hogy akkor miért nincs folytatás -
Én is most vettem meg a BF akcióban az Ultimate Edition-t. Gondolom sokan voltak vele így, aztán meg várjuk hozzá a PS5-ös felújítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest