- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyBlack76
csendes újonc
válasz pinyuszka #29 üzenetére
A firefox korábban is a videó driver miatt omlott össze (17.11.x szériánál nekem is gyakori volt )
A többi böngészőt nem szeretem így marad a Firefox.
De kilőttem a hardveres gyorsítást még ez a hiba nem lesz orvosolva valamilyen módon...
Nem szeretném ha kell ha nem 55-60 fokon főzni a videókártyát csak azért hogy ne a proci számolja a videó megjelenítést hanem a GPU.
Ryzen 1800x van a gépben bízom benne csak megbírkózik a youtube videókkal GPU gyorsítás nélkül is -
SonyBlack76
csendes újonc
Találtam egy lehetséges megoldást bár nem biztos hogy nálatok is meghozza az eredményt de
érdemes kipróbálni..
Azt tapasztaltam hogy nekem a Firefox videólejátszás közben vagy lejátszás után
akad be a GPU core clock (1266 MHz) és a GPU LOAD (100%)Kikapcsoltam a Firefoxban a hardveres gyorsítást (aminek lehet köze a problémához)
Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges: Ez engedélyezi a grafikus processzot használatát a Firefox számára, ha az lehetséges, hogy a központi processzor helyett azon jelenítse meg a grafikusan intenzív webes tartalmakat, mint a videók vagy a játékok. Ez erőforrásokat szabadít fel a számítógépén, így gyorsabban tudja a Firefoxtól eltérő alkalmazásokat is futtatni. Ez a beállítás alapértelmezés szerint be van kapcsolva, habár nem minden grafikus processzor képes ennek használatára. Újra kell indítania a Firefoxot, ha megváltoztatta ezt a beállítást, hogy az érvényre lépjen.
Azóta még nem akadt be a videókártya fent említett paraméterei.. De majd még tesztelgetem..
Az már nálam bebizonyosodott hiába tettem fel az új drivert (18.2.1) ha a fenti opció aktív a firefox-ban
az első 2 perces videó lejátszás után beakadt a kártya...
Amióta kikapcsoltam nem volt vele baj.. (eddig legalábbis) -
Tarill
őstag
Rx 580-al ugyan ez volt, a karácsonyi adrenalinnal. Core clock beragad maxon, memória nyugalmiba van. Ha bányászna a kari akkor szerintem minden izzadna. Core clock 1400mhz-n van a gpu load meg 0% alig melegszik nem hinném hogy ténylegesen számolna valamit mert akkor sokkal jobban melegszik. De ha beolvasol a 480/580 topicba kb 5 ember írt ugyan ezzel a problémával. 11.4 essel használtam én is azzal oké volt. Most felraktam ezt a mostani drivert, két napja jó szóval talán megoldották
[ Szerkesztve ]
-
SonyBlack76
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest