- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyBlack76
csendes újonc
válasz
pinyuszka #29 üzenetére
A firefox korábban is a videó driver miatt omlott össze
(17.11.x szériánál nekem is gyakori volt
)
A többi böngészőt nem szeretem így marad a Firefox.
De kilőttem a hardveres gyorsítást még ez a hiba nem lesz orvosolva valamilyen módon...
Nem szeretném ha kell ha nem 55-60 fokon főzni a videókártyát csak azért hogy ne a proci számolja a videó megjelenítést hanem a GPU.
Ryzen 1800x van a gépben bízom benne csak megbírkózik a youtube videókkal GPU gyorsítás nélkül is -
SonyBlack76
csendes újonc
Találtam egy lehetséges megoldást bár nem biztos hogy nálatok is meghozza az eredményt de
érdemes kipróbálni..
Azt tapasztaltam hogy nekem a Firefox videólejátszás közben vagy lejátszás után
akad be a GPU core clock (1266 MHz) és a GPU LOAD (100%)Kikapcsoltam a Firefoxban a hardveres gyorsítást (aminek lehet köze a problémához)
Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges: Ez engedélyezi a grafikus processzot használatát a Firefox számára, ha az lehetséges, hogy a központi processzor helyett azon jelenítse meg a grafikusan intenzív webes tartalmakat, mint a videók vagy a játékok. Ez erőforrásokat szabadít fel a számítógépén, így gyorsabban tudja a Firefoxtól eltérő alkalmazásokat is futtatni. Ez a beállítás alapértelmezés szerint be van kapcsolva, habár nem minden grafikus processzor képes ennek használatára. Újra kell indítania a Firefoxot, ha megváltoztatta ezt a beállítást, hogy az érvényre lépjen.
Azóta még nem akadt be a videókártya fent említett paraméterei.. De majd még tesztelgetem..
Az már nálam bebizonyosodott hiába tettem fel az új drivert (18.2.1) ha a fenti opció aktív a firefox-ban
az első 2 perces videó lejátszás után beakadt a kártya...
Amióta kikapcsoltam nem volt vele baj.. (eddig legalábbis) -
Tarill
őstag
Rx 580-al ugyan ez volt, a karácsonyi adrenalinnal. Core clock beragad maxon, memória nyugalmiba van. Ha bányászna a kari akkor szerintem minden izzadna. Core clock 1400mhz-n van a gpu load meg 0% alig melegszik nem hinném hogy ténylegesen számolna valamit mert akkor sokkal jobban melegszik. De ha beolvasol a 480/580 topicba kb 5 ember írt ugyan ezzel a problémával. 11.4 essel használtam én is azzal oké volt. Most felraktam ezt a mostani drivert, két napja jó szóval talán megoldották
-
SonyBlack76
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 18.1.1-es eszközillesztő, AMD által aláírt verziója tartalmazza a soron kívüli, DirectX 9-es játékokat érintő javítást is.
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest