Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
A hozzászólók 90%-a szerint a nők többsége alkalmatlan az IT munkára.
A maradék 10% szerint meg hímsovinizmus az oka. Kényelmes magyarázat. Ugyan nem túl meggyőző, mindenesetre egyből felsőbbrendű pozíció, ez is látszik. Modern is, meg jogvédő is, haladó, és rendkívül korszerű.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez ugyan az, mint a "nőknek ne adjunk jogosítványt".
Az már nem is számít, hogy vannak nők, akik persze jól vezetnek, versenyeznek is, stb..
Általánosítás, mint mindig minden más témában. Lényegében: "A nők nem értenek hozzá."
Szerintem megvan, és meglenne a helyük az IT-ben.
Ismerek női programozót is, aki ugyan úgy végzi a munkáját, mint férfi társait. És ez csak egy példa. Van más körben dolgozó is, és ugyan olyan hatékony, mint más.
(#55) Huma:
Mire képes 100-ból 30? Mondjuk programozni? Kétlem.. Pl. normálisan összerakni egy konfigurációt? Kétlem.. Összekötni, beállítani egy vizuális táblát, projektort? És ezt használni? Kétlem.. És ez csak egy szűk része az IT-nek.
Az valszeg biztos, hogy több férfi van, aki képes ezeket megoldani, de valszeg több nő is képes rá, mint gondolnád.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, érdekes így visszagondolva, hogy sokkal több matek tanárnő volt azokban az iskolákban ahova jártam, mint férfi tanár. Persze itt figyelembe kell venni, hogy a tanítói, tanári pálya is egy külön szakma amiben a nők vannak túlsúlyban, gondolom a nevelés és hasonló dolgok miatt. Mondjuk én nem is kérdőjeleztem meg soha azt, hogy egy nő alkalmas-e erre vagy arra és azt sem hogy van-e hozzá tehetsége, vagy képessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Samsung UE65NU8002 165 cm / 65 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest