Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, érdekes így visszagondolva, hogy sokkal több matek tanárnő volt azokban az iskolákban ahova jártam, mint férfi tanár. Persze itt figyelembe kell venni, hogy a tanítói, tanári pálya is egy külön szakma amiben a nők vannak túlsúlyban, gondolom a nevelés és hasonló dolgok miatt. Mondjuk én nem is kérdőjeleztem meg soha azt, hogy egy nő alkalmas-e erre vagy arra és azt sem hogy van-e hozzá tehetsége, vagy képessége.
-
Tigerclaw
nagyúr
De nem a társadalmi konvenciók miatt nem lesz informatikus, hanem azért mert nem akar az lenni. Itt nincs negatív diszkrimináció, nincsenek ledönthető falak, csak az illető fejében...abba meg nem kellene beleszólni. Tájékoztatni lehet persze őket, de gondolom ezt meg is kapják az iskolai tanácsadójuktól (mert ugye ott van ilyen).
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem lehet hogy ez azért van így, mert őket más érdekli, más pálya vonzza? Ha pedig így van, akkor mit akarnak tenni? Elvileg itt nincs akadályozó tényező, csak az ő döntésük és céljaik, de abba meg nem kellene beleszólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- ASUS routerek
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Futás, futópályák
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest