- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, érdekes így visszagondolva, hogy sokkal több matek tanárnő volt azokban az iskolákban ahova jártam, mint férfi tanár. Persze itt figyelembe kell venni, hogy a tanítói, tanári pálya is egy külön szakma amiben a nők vannak túlsúlyban, gondolom a nevelés és hasonló dolgok miatt. Mondjuk én nem is kérdőjeleztem meg soha azt, hogy egy nő alkalmas-e erre vagy arra és azt sem hogy van-e hozzá tehetsége, vagy képessége.
-
Tigerclaw
nagyúr
De nem a társadalmi konvenciók miatt nem lesz informatikus, hanem azért mert nem akar az lenni. Itt nincs negatív diszkrimináció, nincsenek ledönthető falak, csak az illető fejében...abba meg nem kellene beleszólni. Tájékoztatni lehet persze őket, de gondolom ezt meg is kapják az iskolai tanácsadójuktól (mert ugye ott van ilyen).
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem lehet hogy ez azért van így, mert őket más érdekli, más pálya vonzza? Ha pedig így van, akkor mit akarnak tenni? Elvileg itt nincs akadályozó tényező, csak az ő döntésük és céljaik, de abba meg nem kellene beleszólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest