Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Az elmúlt 20 évben akikkel együtt dolgoztam -nő nemű- sajnos nagyon kevesen voltak _valóban_ alkalmasak erre a pályára. Igazából a másik nem egy része (kb. 25%) is téves pályán mozgott ...
A korábban írt HR szelekcióval mellesleg egyetértek, 8-9 éve azért nem vettek fel rendszergazdának az akkori munkahelyemre egy lányt, mert a személyzeti osztályvezető végső tromfja az volt, hogy: "ugyan, hogy bírna megmozdítani ez a kislány egy 21" monitort???"
Akkoriban Compaq p1100-asok szolgáltak...
...pedig a kislány egész jól tudott sql -ül és a vb makróktól sem ijedt meg...és nem volt se szőke se nagymellű... viszont az OV nő volt ...ráadásul a legrosszabb : 50-es klimaxosNőknél a legnagyobb problémának a váratlan helyzetekre való reagálásukat tartom: pánik
Viszont vannak olyan területek -pl. tesztelés- ahol szerintem messze alaposabbak mint a hímneműek (egyáltalán nem nézem le a tesztelőket félreértés ne essék!)
Programozót/fejlesztőt még nem láttam.
Villanymérnököt már igen -de annak még az érettségijét is megkérdőjelezném...
Mindezektől függetlenül tőlem jöhetnek erre a pályára -mármint a rátermettek.
Szóval hajrá csajok!*fenti konklúzióm kb. 30 kollegínával való együtt dolgozás alapján jött létre - a felmérés nem reprezentatív jellegű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest