Új hozzászólás Aktív témák

• spirit007

senior tag

Az elmúlt 20 évben akikkel együtt dolgoztam -nő nemű- sajnos nagyon kevesen voltak _valóban_ alkalmasak erre a pályára. Igazából a másik nem egy része (kb. 25%) is téves pályán mozgott ...
    A korábban írt HR szelekcióval mellesleg egyetértek, 8-9 éve azért nem vettek fel rendszergazdának az akkori munkahelyemre egy lányt, mert a személyzeti osztályvezető végső tromfja az volt, hogy: "ugyan, hogy bírna megmozdítani ez a kislány egy 21" monitort???"
    Akkoriban Compaq p1100-asok szolgáltak...
    ...pedig a kislány egész jól tudott sql -ül és a vb makróktól sem ijedt meg...és nem volt se szőke se nagymellű... viszont az OV nő volt ...ráadásul a legrosszabb : 50-es klimaxos :D

Nőknél a legnagyobb problémának a váratlan helyzetekre való reagálásukat tartom: pánik
    Viszont vannak olyan területek -pl. tesztelés- ahol szerintem messze alaposabbak mint a hímneműek (egyáltalán nem nézem le a tesztelőket félreértés ne essék!)
    Programozót/fejlesztőt még nem láttam.
    Villanymérnököt már igen -de annak még az érettségijét is megkérdőjelezném...
    Mindezektől függetlenül tőlem jöhetnek erre a pályára -mármint a rátermettek.
    Szóval hajrá csajok!

*fenti konklúzióm kb. 30 kollegínával való együtt dolgozás alapján jött létre - a felmérés nem reprezentatív jellegű...

Új hozzászólás Aktív témák