Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #116 üzenetére
Érdekes hogy egy nemek közti egyenlőségről szóló vitában, életed minden nehézségéért a másik nemet vonod felelősségre...
Mutass ra kerlek, hol irom, hogy csak a ferfiakat vonom felelossegre, nem hinnem , hogy fogsz ilyet talalni. Azt irtam a ferfiak miatt IS van az a helyzet, hogy nokent nehezebb ebben a szakmaban ervenyesulni. Az IS szo ertelmet gondolom nem kell bemutatni.
Az, hogy vegulis megis hagytak kibontakozni, ferdiaknak koszonhetem . Egyeduli nokent voltam a "csapatban" , raadasul gyakornokkent.
Itt a forumon is sokan segitettek elindulni (tobbek kozt hatalmas koszonet VladimirRnak (rt06)) .
Igy a rolam feltetelezett allitasod nem allja meg a helyet .
Nekem azokkal van problemam, akik nem hagytak kibontakozni, mert azt az elvet vallottak, no ehhez nem erthet, minek csinalja, fakanal mellett a helye. Voltak ezek kzot ferfiak es nok is, de szakmabol adodoan tobben voltak ferfiak . Talan emiatt erezheted ugy, hogy mindezekert a ferfiakat okolom, holott ilyenrol szo sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest