- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc984
csendes tag
2016 április 13.
2X HyperX FURY 4GB, DDR3, 1600MHz : 10.980 Ft.
Ugyanabban a boltban ahonnan rendeltem, 2018.02.19-én ugyanez a termék 25.980(!!!)
Eltelt majdnem 2 év, és több mint dupla annyiba kerül?!?
Nem hiszem el, hogy nincs semmiféle gazdasági versenyhivatal, ami ne tudna hatással lenni ezekre a piaci tendenciákra! Lassan tényleg bicskanyitogató a szitu.
Már egy ideje szerettem volna lecserélni a 4-5 éves konfigomat, és mire végre összespórolok rá annyit, mi történik? Beüt a memória, meg a bányász láz... A leendőnek hitt vásárlásom előtt a videókártyámtól is megszabadultam, ebbe a gépbe már nem veszek használtat se, azóta igpun ülök.. Hiányzik a gaming.
Nyasgem Samsung, Hynx vagy mipöcsöm, Nvidia, AMD, nagykereskedők, kiskereskedők, faxverő bányászok..Hírportálokat már nem látogatok egy ideje, úgy vagyok vele minek stresszeltessem magam teljesen feleslegesen.. De úgy látszik az egészségem megőrzése érdekében az informatikáról is le kell szoknom.
Felháborító mind a szituáció, mind a megoldásnélkülisége.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Közel harmadával nőhet a DRAM piac értéke, de a kereslet miatt az árak csökkenésére továbbra sem számíthatunk.
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest