- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeK@csa
tag
Mondj magyar webes szakmai oldalt, ahol az ilyesmi elfér a fenti hármon, plusz szakmai FB-s csoportokon kívül.
(A széles terjesztés megvolt, cirka 700k-1 millió közötti a napi látogatók száma csak a címlapon, ahol meghirdettük. Igen, nem csak célközönség, de talán elég széleskörű.
(Figyelem, ha prog.hu-t mondasz, a kardomban dőlök.)
Ui: Btw, komoly problémának érzem, hogy nincs komoly szakmai portál magyarul, de ez más kérdés.
-
QuippeR
tag
Nem egyedi dolog volt igazából, szóval nem ez a cég ment az elkeseredettek kizsákmányolására. Diploma után egy héttel ajánlottak állást bruttó 130 plusz zsebbe fizuért. (Azt nem vállaltam el, gondoltam majd lesz jobb.) Aztán voltam egy kicsit nagyobb webfejlesztő stúdióban is, ott a 180-ra azt mondták, hogy reálisan látom a helyzetet (ott sem mertem többet mondani, mert már hónapok óta dolgoztam volna), csak nem vettek fel. (Nem volt igazán referenciám a diplomamunkán kívül, és eléggé rágörcsöltem az interjúra is, ezért biztos nem voltam szimpatikus.)
Mindez mondom Győrben történt, ami Szfehérvár után talán a leggazdagabb megyeszékhely, hét éve. (Győrben van informatikus-képzés, és sokan szívesen maradnának a főiskola/egyetem után is a városban, ez jelentős tényező a kezdőfizetésekben.)
Mindegy, találtam végül munkát a 180e-s kérésem másfélszereséért másik vidéki városban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest